Νέο trend στα Zara: Φούστα και βερμούδα σε ένα! Έχουν τρελαθεί οι fashionistas

Κοστίζουν ούτε 20 ευρώ και θα τις βλέπετε παντού φέτος το καλοκαίρι

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Νέο trend στα Zara: Φούστα και βερμούδα σε ένα! Έχουν τρελαθεί οι fashionistas

Τα trends κάθε σεζόν αλλάζουν με ταχύτητα φωτός και για φέτος το καλοκαίρι του 2020 επιτάσσει... φούστες και βερμούδες σε ένα! Αν είσαι κι εσύ fashionistas και σ'αρέσουν τα εκκεντρικά σίγουρα θα τολμήσεις να εντάξεις στην γκαρνταρόμπα σου αυτά τα νέα κομμάτια των Zara.

Είναι και φλοράλ, με έντονα χρώμα όπως μοβ και κόκκινο που είναι απίστευτη τάση για φέτος. Κοστίζουν ούτε 20 ευρώ ενώ είναι νέα συλλογή και κοντεύουν ήδη να εξαντληθούν γι αυτό... τρέξε στο κοντινότερο κατάστημα Zara της περιοχής σου και αναζήτησέ τες. Παρακάτω θα βρεις όλα τα στοιχεία που χρειάζεσαι.

Αυτές είναι οι 2 φούστες/βερμούδες των Zara που αποτελούν νέο trend για το καλοκαίρι 2020

ΦΟΥΣΤΑ ΒΕΡΜΟΥΔΑ ΜΕ ΖΩΝΗ ΛΕΠΤΟΜΕΡΕΙΑ

  • 19,95 EUR
  • ΚΟΡΑΛΛΙ - 7753/583

Ψηλόμεση φούστα βερμούδα. Κάτω μέρος που καταλήγει σε βολάν. Λεπτομέρεια δετή ζώνη από το ίδιο ύφασμα. Κλείσιμο στο πλάι με κρυφό φερμουάρ στη ραφή.

νέο trend φούστα βερμούδα ZARA

ΦΟΥΣΤΑ-ΒΕΡΜΟΥΔΑ ME ΒΟΛΑΝ ΛΕΠΤΟΜΕΡΕΙΑ

  • 19,95 EUR
  • ΜΕΝΕΞΕΔΙ - 8372/060

Ψηλόμεση ριχτή φούστα βερμούδα. Λεπτομέρεια ζώνη από το ίδιο ύφασμα. Κάτω μέρος που καταλήγει σε βολάν. Κλείσιμο στο πλάι με κρυφό φερμουάρ στη ραφή.

καλοκαιρινή συλλογή ZARA

Επίσης, επιβάλλεται να δεις κι αυτό το ζακάρ φόρεμα των Zara! Ξεπουλάει ήδη σαν τρελό και ταιριάζει είτε σε μελαχρινές είτε σε ξανθές!

TAGS