Το παντελόνι από τα BSB για το απόλυτο ανδρόγυνο look

Θα το θες τώρα

Αρθρογράφος: Ανθή Ιωαννίδου
Ανθή Ιωαννίδου
Το παντελόνι από τα BSB για το απόλυτο ανδρόγυνο look

Με αυτό το παντελόνι από τα BSB θα κάνεις το απόλυτο ανδρόγυνο look. Είναι ιδανικό για το γραφείο αλλά και για τις εξόδους που δεν ξέρεις τι να φορέσεις και θέλεις μια διαφορετική πρόταση, από ότι συνήθως.

ο ανδρόγυνο look είναι must για κάθε γυναίκα και παρόλο που λέγεται «ανδρόγυνο» είναι αισθησιακό και τονίζει με έναν σαγηνευτικό τρόπο την θηλυκότητα σου.

Το συγκεκριμένο look έχει κατακτήσει τα τελευταία χρόνια τόσο τις πασαρέλες και τα editorials, όσο και τις καρδιές των celebrities, καθώς δεν είναι λίγες οι φορές που επώνυμες το επιλέγουν στο κόκκινο χαλί, αλλά και στην καθημερινότητά τους.

Αν θέλεις και εσύ να το πετύχεις το μυστικό είναι να διαλέξεις ένα «σωστό» παντελόνι! Εμείς σου βρήκαμε αυτό από τα bsb που μπορείς να το βρεις σε έκπτωση και το χρώμα του αλλά και το στυλ του είναι τέλειο.

Μπορείς να το συνδυάσεις όπως το μοντέλο της φωτογραφίας ή για πιο βραδινές εμφανίσεις με ένα σακάκι και να ξεχωρίσεις. Σε σοκαριστικά χαμηλή τιμή στα BSB το κομμάτι που φόρεσε στο πλευρό του Νίκου Ηλιόπουλου και στο βρήκαμε!

CLASSIC TAPERED TROUSERS

BSB ανδρόγυνο παντελόνι

Θα το βρεις εδώ

Συνδύασε το ανδρόγυνο παντελόνι σου με αυτό το πλεκτό μπλουζάκι από τα bsb

Θραύση κάνει στα BSB αυτό το πλεκτό τοπάκι σε μπεζ απόχρωση! Πρόλαβε το τώρα μιας και υπάρχει αρκετή ζήτηση επειδή ταιριάζει με όλα και είναι αρκετά ευκολοφόρετο.

Η νέα συλλογή των BSB μας έχει αφήσεις άφωνες και έχει κυκλοφορήσει μόνο τα πιο in fashion κομμάτια της αγοράς! Αν είσαι ένα κορίτσι που αγαπάει την μόδα και της αρέσουν τα διαφορετικά items σου έχουμε την κατάλληλη μπλούζα για εσένα.

Μπορεί να φορεθεί από το πρωί μέχρι το βράδυ και μπορείς να κάνεις άπειρους συνδυασμούς και το καλύτερο στο άφησα για το τέλος... Κοστίζει μόνο 29,90€! Αν θες και εσύ να εντυπωσιάσεις χωρίς πολλά - πολλά, δεν έχεις από το να τρέξεις στο online store και να την κάνεις δικιά σου

Ωστόσο μιας και θα είσαι στο σάιτ και θα κοιτάς τις νέες αφίξεις, δες και το σορτσάκι της Φαίης Σκορδάς!

 BSB πλεκτό τοπάκι άσπρο

Κάνε το δικό σου εδώ.

TAGS