Φαίη Σκορδά: Σε σοκαριστικά χαμηλή τιμή στα BSB το τζιν σορτσάκι που φόρεσε στο πλευρό του Νίκου Ηλιόπουλου

Κάνουν ουρές για να το αποκτήσουν

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Φαίη Σκορδά: Σε σοκαριστικά χαμηλή τιμή στα BSB το τζιν σορτσάκι που φόρεσε στο πλευρό του Νίκου Ηλιόπουλου

Η Φαίη Σκορδά προσφάτως έκανε μια εμφάνιση στο πλευρό του Νϊκου Ηλιόπουλου και το τζιν σορτσάκι της μαγνήτισε τα βλέμματα όλων! Εμείς ψάξαμε και βρήκαμε πως ανήκει στην γνωστή εταιρεία BSB κι έχουμε την τιμή που είναι μάλιστα σοκαριστικά χαμηλή.

Η Φαίη Σκορδά γενικά έχει μια λατρεία στα BSB κομμάτια αφού δεν είναι η πρώτη φορά που την βλέπουμε να έχει επιλέξει ένα σορτσάκι από την συγκεκριμένη συλλογή. Και πριν λίγους μήνες ένα μπλε σορτσάκι που είχε επιλέξει να βάλει ξανά στο πλευρό του Νίκου Ηλιόπουλου είχε σχολιαστεί αρκετά για το πόσο καυτό ήταν - δείτε εδώ τις αποκλειστικές φωτογραφίες μας με το σορτσάκι της Φαίης Σκορδά. Ωστόσο, τα πόδια της και γενικά η σιλουέτα της της επιτρέπει να φοράει όσο πιο καυτά σορτσάκια γίνεται, έτσι κι αλλιώς οι εμφανίσεις της με αυτά είναι αξιοθαύμαστες.

Πριν από λίγες ημέρες, λοιπόν, και συγκεκριμένα στις 9 Μαΐου ο φωτογραφικός φακός του Youweekly.gr πέτυχε την Φαίη Σκορδά με τον αγαπημένο της Νίκο Ηλιόπουλο σε μια τους βόλτα στην Βάρη. Το ζευγάρι σταμάτησε σε ένα μίνι μάρκετ να κάνει κάποιες αγορές και βγαίνοντας από το αυτοκίνητο η Φαίη Σκορδά τους άφησε όλους άφωνους με τα πόδια της - δείτε εδώ περισσότερο φωτογραφικό υλικό. Επειδή για ακόμα μια φορά ξετρελαθήκαμε με την στιλιστική της επιλογή ψάξαμε και βρήκαμε τιμή για το σορτσάκι της. Έτσι κι αλλιώς κάθε γυναίκα πρέπει να έχει ένα μαύρο καυτό τζιν σορτσάκι στη ντουλάπα της.

Αυτό είναι το σορτσάκι της Φαίης Σκορδά που θα το βρεις σε τιμή σοκ στα BSB

Φαίη Σκορδά σορτσάκι BSB

Σύμφωνα με τα στοιχεία μας, λοιπόν, το σορτσάκι της Φαίης Σκορδά θα το βρεις στα BSB και η τιμή του ανέρχεται στα 44,90€!

Να υπενθυμίσουμε πως η Φαίη Σκορδά στην καραντίνα έχασε κάποια κιλά αφού με το Νίκο Ηλιόπουλο ακολουθούσαν μια συγκεκριμένη διατροφή κι έτρωγαν συγκεκριμένα πιάτα! Δείτε εδώ αναλυτικά το πρόγραμμά τους