Φαίη Σκορδά: Έχασε κιλά με το Νίκο Ηλιόπουλο πίνοντας χυμό λεμονιού - Τα πιάτα που έτρωγαν

Αναλυτικά το διατροφικό τους πλάνο στην καραντίνα

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Φαίη Σκορδά: Έχασε κιλά με το Νίκο Ηλιόπουλο πίνοντας χυμό λεμονιού - Τα πιάτα που έτρωγαν

Η Φαίη Σκορδά με το Νίκο Ηλιόπουλο πέρασαν μαζί ένα κομμάτι της καραντίνας και... παρέα κατάφεραν να χάσουν κάποια κιλά! Έχουμε και τα πιάτα που έτρωγαν αλλά και το μυστικό με το χυμό λεμονιού που έπιναν σε καθημερινή φάση.

Το ζευγάρι διανύει την πιο όμορφη περίοδο της ζωής του και είναι ολοφάνερο στις αποκλειστικές φωτογραφίες που σας αποκαλύψαμε στο Youweekly.gr πριν από ένα περίπου 24ωρο - δείτε τις εδώ! Το δε, καυτό σορτσάκι της Φαίης Σκορδά προδίδει πως έχουν αδυνατίσει πολύ τα πόδια της! Σύμφωνα με τις πληροφορίες μας λοιπόν η Φαίη Σκορδά και ο Νίκος Ηλιόπουλος τις ημέρες τις καραντίνας ακολούθησαν το παρακάτω πλάνο διατροφής.

Αυτό το πλάνο διατροφής ακολούθησε η Φαίη Σκορδά με το Νίκο Ηλιόπουλο και έχασαν κιλά! Τα πιάτα που έτρωγαν και ο χυμός λεμονιού που έπιναν

Καθ'όλη την διάρκεια της καραντίνας η παρουσιάστρια φρόντισε να ενισχύσει το ανοσοποιητικό της με άφθονα φρούτα και λαχανικά (βασικές πηγές της βιταμίνης C), γαλακτοκομικά, λευκό κυρίως κρέας και ψάρια πλούσια σε βιταμίνη D (όπως σολομό, σαρδέλα και τόνο). Έτσι εκτός του ότι θωράκισε τον οργανισμό τον δικό της και του αγαπημένου της με αυτούς τους τρόπους, κατάφερε η ίδια να παραμείνει στα 55 με 57 κιλά.

Σήμερα η Φαίη Σκορδά έχει επιστρέψει στις διατροφικές της καλές παλιές συνήθειες, καταναλώνει φαγητό ανά τρεις ώρες, πίνει πολύ νερό για να βοηθήσει τον μεταβολισμό της ενώ πριν πάρει τον δρόμο για το πλατό του Πρωινού ξεκινά την ημέρα της με ένα ποτήρι νερό με χυμό μισού λεμονιού που κάνει θαύματα!