Φαίη Σκορδά: Σάστισαν όλοι με αυτό που φορούσε στο πλευρό του Νίκου Ηλιόπουλου

Αποκλειστικές φωτογραφίες

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Φαίη Σκορδά: Σάστισαν όλοι με αυτό που φορούσε στο πλευρό του Νίκου Ηλιόπουλου

Η Φαίη Σκορδά φαίνεται πως διανύει την καλύτερη περίοδο της ζωής της στο πλευρό του Νίκου Ηλιόπουλου! Πρόσφατα ο φωτογραφικός φακός του Youweekly.gr τσάκωσε το ζευγάρι σε μια έξοδό τους και σαστίσαμε με το συνολάκι που επέλεξε να φορέσει η παρουσιάστρια του ΑΝΤ1.

Σε σύντομο χρονικό διάστημα θα κλείσουν ενάμιση χρόνο μαζί και από όσο φαίνεται, η σχέση τους πηγαίνει από το καλό στο καλύτερο. Κάποιοι μάλιστα δίνουν για το ζευγάρι Φαίη Σκορδά - Νίκος Ηλιόπουλος και μια παραπάνω πληροφορία, που μιλά ακόμα και για συγκατοίκησή τους μετά από κοινή τους απόφαση...

Από την Τζώρτζια Συρίχα για το περιοδικό You

Σύμφωνα με αποκλειστικό ρεπορτάζ του περιοδικού, όμως, για την ώρα δεν υπάρχει καμία τέτοια σκέψη. Οι δυο τους μπορεί μερικά Σαββατοκύριακα να συμβιώνουν, όταν τα παιδιά της παρουσιάστριας Γιάννης και Δημήτρης Λιάγκας πηγαίνουν στον μπαμπά τους Γιώργο Λιάγκα, αλλά για τις υπόλοιπες μέρες της εβδομάδας που τα παιδιά είναι με τη Φαίη, δεν έχει τεθεί καν τέτοιο ζήτημα. Αντίθετα, μάλιστα, ο επιχειρηματίας πολύ σύντομα σκέφτεται να μετακομίσει κι εκείνος στα νότια προάστια, προκειμένου να είναι σε κοντινό σημείο από το σπίτι της αγαπημένης του.

Η παρουσιάστρια και ο επιχειρηματίας βρέθηκαν το περασμένο Σάββατο στην ηλιόλουστη πλατεία της Βάρης να κάνουν τη βόλτα τους και τις αγορές τους από μαγαζιά της περιοχής. Εκείνη με athletic look, άβαφη, αλλά παρόλα αυτά γοητευτική και όμορφη, δείχνει ότι στην παρούσα φάση νιώθει καλύτερα από ποτέ. Ο έρωτας που της χτύπησε την πόρτα 3 χρόνια μετά το διαζύγιό της την κάνει ξανά να χαμογελά και να έχει γυρίσει σελίδα στη ζωή της...

Τα πριβέ γενέθλια του Δημήτρη!

Μέσα στην πανδημία του κορωνοϊού και συγκεκριμένα στις 19/4, ο πρωτότοκος γιος της Γιάννης έκλεισε τα 9, ενώ την περασμένη Τρίτη 12/5 ο μικρότερος Δημήτρης έκλεισε τα 6 του χρόνια. Οι παρούσες συνθήκες, βέβαια, δεν επέτρεψαν σε κανένα από τα δυο παιδιά της Φαίης Σκορδά και του Γιώργου Λιάγκα να τα γιορτάσουν όπως τις προηγούμενες χρονιές, με πάρτι και καλέσματα παρουσία συμμαθητών τους. Έτσι, με μια τούρτα... πριβέ και ένα δώρο της μαμάς από βιβλιοπωλείο της Βάρης, ο Δημήτρης έσβησε τα κεράκια του, ενώ ανυπομονεί για τη στιγμή που θα βρεθεί με συμμαθητές και φίλους του και θα χορτάσει παιχνίδι και ανεμελιά... Δείτε την φωτογραφία που τράβηξε ο Γιώργος Λιάγκας την Φαίη Σκορδά μέσα από το σπίτι με την τούρτα του μικρού εδώ! Έπεσε το instagram με αυτή την ανάρτηση..

Οι φωτογραφίες της Φαίης Σκορδά με το Νίκο Ηλιόπουλο - Σάστισαν όλοι όταν είδαν τα πόδια της

Φαίη Σκορδά Νίκος Ηλιόπουλος

Νίκος Ηλιόπουλος σύντροφος Φαίης Σκορδά

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΣΤΟ ΠΕΡΙΟΔΙΚΟ YOU ΠΟΥ ΚΥΚΛΟΦΟΡΕΙ ΚΑΘΕ ΤΕΤΑΡΤΗ ΣΕ ΟΛΑ ΤΑ ΠΕΡΙΠΤΕΡΑ