Bershka: Απόλυτος έρωτας είναι το εμπριμέ ντουμπλ φας κορμάκι της νέας συλλογής

Εσύ πως θα το φορούσες;

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Bershka: Απόλυτος έρωτας είναι το εμπριμέ ντουμπλ φας κορμάκι της νέας συλλογής

Απόλυτος έρωτας είναι αυτό το απίστευτο εμπριμέ ντουμπλ φας κορμάκι που θα βρεις στη νέα συλλογή των Bershka. Είναι άκρως καλοκαιρινό και πρόκειται να το ερωτευτείς. Μπορείς να το φορέσεις όλες τις ώρες της ημέρας.

Το συγκεκριμένο για όσους δεν γνωρίζουν τι είναι το ντουμπλ φας, πρόκειται για ένα κορμάκι το οποίο μπορεί να φορεθεί και από τις δυο του πλευρές, οι οποίες είναι σε διαφορετικό χρώμα. Δηλαδή, με λίγα λόγια αγοράζεις δυο κομμάτια, αλλά... ουσιαστικά είναι δυο.

Στο συγκεκριμένο κορμάκι, η μια πλευρά είναι μόνο ροζ, ενώ η δεύτερη πολύχρωμη. Μπορείς να το συνδυάσεις τόσο με το αγαπημένο σου σορτσάκι, όσο και με ένα τζιν, όπως αυτό που σου προτείνω παρακάτω.

Εμπριμέ κορμάκι ντουμπλ φας - 19.99 €

εμπριμέ ντουμπλ φας κορμάκι Bershka

Ωστόσο, στα Bershka θα βρεις ακόμη ένα μοναδικό κορμάκι το οποίο κυκλοφορεί σε 2 χρώματα. Είναι το πιο in κομμάτι σύμφωνα με τις fashion bloggers και προκαλεί φρενίτιδα στις γυναίκες, ενώ θα το βολευτείς και θα το φοράς συνέχεια.

Συνδύασε το εμπριμέ ντουμπλ φας κορμάκι σου από τη νέα συλλογή με αυτό το απίστευτο τζιν των Bershka

Μόλις δεις αυτό το υπέροχο ψηλόμεσο τζιν που βρήκαμε για εσένα από τα καταστήματα Bershka, είναι σίγουρο πως θα πάθεις απόλυτο έρωτα, μιας και αποτελεί τη νούμερο ένα επιλογή για φέτος το καλοκαίρι, ειδικά αν θες να ξεχωρίζεις με το στιλ σου.

Ένα τζιν ψηλό που αναδεικνύει τη μέση και τονίζει τα όμορφα χαρακτηριστικά του σώματος, είναι πάντα απαραίτητο για την ντουλάπα μίας γυναίκας και έτσι τα Bershka έχουν για εσένα την καλύτερη λύση.

Αν ψάχνεις το κατάλληλο ρούχο για να συνδυάσεις το τζιν που σου προτείνουμε, τότε πρέπει οπωσδήποτε να ρίξεις μια ματιά σε αυτό το πολύχρωμο τοπάκι από τα Bershka. Δες το εδώ και θα πάθεις πλάκα!

Bershka ψηλόμεσα τζιν

Το συγκεκριμένο τζιν βγαίνει σε 3 χρώματα. Εμείς μόλις το είδαμε τρέξαμε να το αγοράσουμε και θα σου προτείναμε να κάνεις κι εσύ το ίδιο. Κοστίζει 25,99€ και μπορείς να το κάνεις δικό σου εδώ.

TAGS