Αυτό το κορμάκι από τα Bershka κυκλοφορεί σε 2 χρώματα - Τιμή σοκ

Θα το θες τώρα

Αρθρογράφος: Ανθή Ιωαννίδου
Ανθή Ιωαννίδου
Αυτό το κορμάκι από τα Bershka κυκλοφορεί σε 2 χρώματα - Τιμή σοκ

Αυτό το κορμάκι από τα Bershka κυκλοφορεί σε 2 χρώματα και είναι σε τιμή σοκ. Είναι το πιο in κομμάτι σύμφωνα με τις fashion bloggers και προκαλεί φρενίτιδα στις γυναίκες, ενώ θα το βολευτείς και θα το φοράς συνέχεια.

Εάν είσαι και εσύ κορίτσι που λατρεύει την μόδα και δεν θες να μένεις πίσω, τότε πρέπει να αποκτήσεις το συγκεκριμένο κομμάτι, καθώς θα σε κάνει να μαγνητίσεις όλα τα βλέμματα πάνω σου, χωρίς κόπο.

Ένα κορμάκι καλοκαιρινό, που κυκλοφορεί σε δυο χρώματα και θα κλέψεις τις εντυπώσεις μόλις το φορέσεις. Είναι σε χρώμα κιτρινοπράσινο και μαύρο για να διαλέξεις ποιο σου αρέσει. Μιας και θα επισκεφθείς τα Bershka, πρέπει οπωσδήποτε να ρίξεις μια ματιά και σε αυτή τη βραδινή τσάντα με αλυσίδα. Δες εδώ την τιμή της και θα πάθεις πλάκα!

Κορμάκι με τιράντες και έξω την πλάτη

Bershka κορμάκι δυο χρώματα

12.99 €

Χρώμα: Κιτρινοπράσινο

Θα το βρεις εδώ

Πώς να φορέσετε ένα κορμάκι

  • Jeans:Ένας πολύ κλασικός και σίγουρος συνδυασμός είναι ένα μαύρο κορμάκι, το αγαπημένο σας παντελόνι και τα ανάλογα για την περίσταση παπούτσια - μάλιστα σου έχουμε ένα που ξεχωρίζει στα καταστήματα Zara για τώρα την άνοιξη! Δες το εδώ
  • Ψηλόμεσο παντελόνι:Για να επιτύχετε την τέλεια ισορροπία επιλέξτε για το πάνω μέρος του σώματός ένα εφαρμοστό κορμάκι και για το κάτω ένα παντελόνι σε πιο φαρδιά γραμμή, καμπάνα, baggy ή cullotes.
  • Μίνι φούστα:Τα bodysuits διαφέρουν το ένα από το άλλο και δεν είναι όλα κολλητά στο σώμα. Όταν λοιπόν θελήσετε να φορέσετε κάτι πιο άνετο, που να είστε σίγουρες ότι θα μείνει στη θέση του, επιλέξτε ένα κορμάκι σε στιλ μπλούζας ή πουκαμίσας.
  • Athleisure:Φορέστε φόρμες και track pants μαζί με κορμάκια σε απλή λιτή γραμμή για πιο casual looks ενώ εάν θέλετε να πάτε ένα βήμα παραπέρα, ολοκληρώστε το σύνολο με τακούνια.
  • Layers:Εδώ μπορείτε να πειραματιστείτε ελεύθερα, αρκεί να μην καλύψετε εντελώς το κορμάκι. Μπορείτε να επιλέξτε πιο αισθησιακά κομμάτια, όπως διαφάνεια με σουτιέν ή πιο σεμνά looks, όπως ένα ζιβάγκο bodysuit μαζί με πουλόβερ.
  • Midi φούστα:Οι φούστες μεσαίου μήκους, οι εφαρμοστές pencil και αυτές με τις πιέτες σετάρονται επίσης ιδανικά με ένα κορμάκι. Ανάλογα με την περίσταση επιλέγετε αυτό που σας βολεύει περισσότερο.
TAGS