Απαραίτητη για την παραλία η ψάθινη τσάντα από τα Oysho

Μοναδικό κομμάτι

Αρθρογράφος: Νεφέλη Ντατσοπούλου
Νεφέλη Ντατσοπούλου
Youweekly Editor
Απαραίτητη για την παραλία η ψάθινη τσάντα από τα Oysho

Αυτή η ψάθινη τσάντα που βρήκαμε για εσένα στα καταστήματα Oysho, είναι απλά ιδανική για την παραλία και γι΄αυτό δε θα έπρεπε με τίποτα να λείπει από την ντουλάπα σου φέτος το καλοκαίρι. Μεγάλη για να χωράει τα πράγματά σου και μοντέρνα για να σε κάνει να ξεχωρίσεις.

Το καλοκαίρι έφτασε και σε λίγο καιρό όλοι θα ξεκινήσουμε να κάνουμε τις διακοπές μας. Για να κλέψεις ωστόσο τις εντυπώσεις, θα πρέπει να έχεις αγοράσει τα απαραίτητα ρούχα και αξεσουάρ.

Τα Oysho έχουν και πάλι τη λύση για εσένα και αυτή τη φορά δεν γίνεται να τη χάσεις. Η ψάθινη αυτή τσάντα είναι μεγάλη και μπορείς να βάζεις μέσα όλα τα απαραίτητα αντικείμενα για την παραλία, ενώ μπορείς άνετα να την κρατήσεις και σε μία πρωινή σου βόλτα.

Για να ολοκληρώσεις το look σου στην παραλία, μαζί με την τσάντα πρέπει να αγοράσεις και αυτό το υπέροχο μαγιό. Δες το εδώ και θα σε "τρελάνει"!

Oysho ψάθινη τσάντα

Εμείς μόλις την είδαμε τρέξαμε να την αγοράσουμε και θα σου προτείναμε να κάνεις κι εσύ το ίδιο μιας και είναι το αξεσουάρ που χρειάζεσαι οπωσδήποτε. Κοστίζει 22,99€ και μπορείς να την κάνεις δική σου εδώ.

Λίγα λόγια για τα Oysho όπου θα βρεις την ψάθινη τσάντα

Η Oysho διαθέτει διάφορες σειρές προϊόντων - εσώρουχα, gymwear, sleepwear, beachwear, αξεσουάρ και υποδήματα – και οι κολεξιόν της είναι προσεκτικά επιλεγμένες, προσφέροντας σχεδιασμό και μόδα παράλληλα με την ποιότητα και την άνεση των ενδυμάτων.

Η πελάτισσα της Oysho είναι μια φυσική ανεξάρτητη και σίγουρη για τον εαυτό της γυναίκα, που προσέχει τη λεπτομέρεια, εκτιμά την ποιότητα και λαμβάνει υπόψη τις τελευταίες τάσεις της μόδας στον τρόπο που ντύνεται.

Η Oysho δημιουργήθηκε το 2001 και έχει παρουσία σε 44 χώρες με πάνω από 600 καταστήματα σε όλο τον κόσμο και με online καταστήματα σε 32 αγορές μέσω του www.oysho.com

TAGS