Αυτό το καφτάνι από τα BSB είναι η top επιλογή για την παραλία

Θα το λατρέψεις

Αρθρογράφος: Ανθή Ιωαννίδου
Ανθή Ιωαννίδου
Αυτό το καφτάνι από τα BSB είναι η top επιλογή για την παραλία

Αυτό το καφτάνι από τα BSB είναι η top επιλογή για την παραλία. Θα κάνεις εντύπωση και θα νιώθεις άνετα και ωραία, ενώ θα είσαι σικ και όταν πας για το μπάνιο σου, ενώ θα το φοράς συνέχεια.

Η καραντίνα έληξε, ο καύσωνας έχει έρθει και το καλοκαίρι είναι εδώ και ήδη βγαίνουμε στις παραλίες να μας βρέχει το κύμα τα πόδια και να κάνουμε ατελείωτη ηλιοθεραπεία.

Για να γίνει αυτό ωστόσο πρέπει να έχεις εφοδιαστεί με τα πιο κατάλληλα ρούχα και αξεσουάρ για τις διακοπές σου και γι' αυτό το BSB σου έχει για ακόμα μία φορά τη λύση.

Μόλις είδαμε αυτό το υπέροχο καφτάνι τρέξαμε να το αγοράσουμε και θα σου προτείναμε να κάνεις κι εσύ το ίδιο μιας και θα είναι το ρούχο που θα σε βολέψει όσο λίγα στις καλοκαιρινές σου διακοπές ενώ την ίδια στιγμή θα τραβήξεις όλα τα βλέμματα πάνω σου στην παραλία. Σε σοκαριστικά χαμηλή τιμή στα BSB το κομμάτι που φόρεσε στο πλευρό του Νίκου Ηλιόπουλου και στο βρήκαμε!

LONGLINE KAFTAN WITH EMBROIDERY

 BSB καφτάνι μαύρο

€100,00

Θα το βρείτε εδώ

Το παντελόνι από τα BSB για το απόλυτο ανδρόγυνο look

Με αυτό το παντελόνι από τα BSB θα κάνεις το απόλυτο ανδρόγυνο look. Είναι ιδανικό για το γραφείο αλλά και για τις εξόδους που δεν ξέρεις τι να φορέσεις και θέλεις μια διαφορετική πρόταση, από ότι συνήθως.

ο ανδρόγυνο look είναι must για κάθε γυναίκα και παρόλο που λέγεται «ανδρόγυνο» είναι αισθησιακό και τονίζει με έναν σαγηνευτικό τρόπο την θηλυκότητα σου.

Το συγκεκριμένο look έχει κατακτήσει τα τελευταία χρόνια τόσο τις πασαρέλες και τα editorials, όσο και τις καρδιές των celebrities, καθώς δεν είναι λίγες οι φορές που επώνυμες το επιλέγουν στο κόκκινο χαλί, αλλά και στην καθημερινότητά τους.

Αν θέλεις και εσύ να το πετύχεις το μυστικό είναι να διαλέξεις ένα «σωστό» παντελόνι! Εμείς σου βρήκαμε αυτό από τα bsb που μπορείς να το βρεις σε έκπτωση και το χρώμα του αλλά και το στυλ του είναι τέλειο.

Μπορείς να το συνδυάσεις όπως το μοντέλο της φωτογραφίας ή για πιο βραδινές εμφανίσεις με ένα σακάκι και να ξεχωρίσεις.

CLASSIC TAPERED TROUSERS

BSB ανδρόγυνο παντελόνι

Θα το βρεις εδώ

TAGS