8 ευρώ κάτω η πιο απίστευτη ολόσωμη φόρμα από τα Bershka

Σούπερ προσφορά

Αρθρογράφος: Νεφέλη Ντατσοπούλου
Νεφέλη Ντατσοπούλου
Youweekly Editor
8 ευρώ κάτω η πιο απίστευτη ολόσωμη φόρμα από τα Bershka

Αυτή η απίστευτη ολόσωμη φόρμα που βρήκαμε για εσένα στα καταστήματα Bershka, βρίσκεται σε προσφορά και μπορείς να την κάνεις δική σου, δίνοντας 8 ευρώ κάτω από την αρχική τιμή. Είναι χωρίς αμφιβολία, το απόλυτο χρώμα του φετινού καλοκαιριού.

Πρόκειται χωρίς αμφιβολία για ένα άνετο ρούχο το οποίο μπορείς να φορέσεις από το πρωί μέχρι το βράδυ. Θα σε βγάλει από τη δύσκολη θέση, κάθε φορά που δε θα μπορείς να διαλέξεις τα ρούχα σου, ενώ ταυτόχρονα θα σου δώσει στιλ και φινέτσα.

Συνδύασε την ολόσωμη φόρμα, με ένα από τα δύο αυτά πέδιλα που βρήκαμε στα Bershka. Δες τα εδώ και θα σε "τρελάνουν"!

Εμπριμέ ολόσωμη φόρμα Bershka

Όπως σου είπαμε, η ολόσωμη αυτή φόρμα βρίσκεται σε προφορά. Εμείς μόλις την είδαμε τρέξαμε να την αγοράσουμε και θα σου προτείναμε να κάνεις κι εσύ το ίδιο. Κοστίζει μόλις 11,99€ και μπορείς να την κάνεις δική σου εδώ.

Λίγα λόγια για τα Bershka, όπου θα βρεις την απίστευτη ολόσωμη φόρμα

Η Bershka γεννιέται το 1998 ως νέα επωνυμία του Ομίλου Inditex

Η Bershka παρουσιάζεται ως σημείο αναφοράς για την μόδα που απευθύνεται σε αυτό το ολοένα και πιο απαιτητικό κοινό και, μέσα σε 2 μόνο χρόνια, φτάνει τα 100 καταστήματα θεμελιώνοντας έτσι το κύρος της επωνυμίας. Σήμερα, μετά από 18 χρόνια, η αλυσιδα έχει πάνω από 1000 καταστήματα σε πάνω από 70 αγορές, με πωλήσεις οι οποίες αντιπροσωπεύουν το 9% των συνολικών εσόδων του ομίλου.

Τα καταστήματα της Bershka ανά τον κόσμο διακρίνονται για τη στρατηγική τους θέση και την προσεγμένη αρχιτεκτονική τους.

Οι εγκαταστάσεις γίνονται χώροι πρωτοπορίας, με ευρυχωρία και προσεγμένη εικόνα που περιλαμβάνει από τις βιτρίνες έως και τη διαρρύθμιση των ενδυμάτων στο εσωτερικό τους Η Bershka επιλέγει τις καλύτερες εμπορικές ζώνες σε κάθε πόλη και εγκαθίσταται στις πιο διακεκριμένες περιοχές των κύριων εμπορικών πυρήνων. Συχνά επιλέγονται μοναδικά κτήρια, τα οποία ανακαινίζονται και προσαρμόζονται στην εικόνα της επωνυμίας και στη φιλοσοφία της Bershka από το στούντιο αρχιτεκτονικής της.

TAGS