Καλοκαιρινός... έρωτας το ψηλόμεσο ροζ σορτσάκι από τα H&M

Θα το λατρέψεις!

Αρθρογράφος: Νεφέλη Ντατσοπούλου
Νεφέλη Ντατσοπούλου
Youweekly Editor
Καλοκαιρινός... έρωτας το ψηλόμεσο ροζ σορτσάκι από τα H&M

Αυτό το ροζ ψηλόμεσο σορτσάκι που βρήκαμε για εσένα στη νέα συλλογή των καταστημάτων H&M, είναι ο απόλυτος καλοκαιρινός έρωτας και για το λόγο αυτό, δε θα έπρεπε σε καμία περίπτωση να λείπει από την ντουλάπα σου φέτος.

Μπορεί να είσαι από τις γυναίκες που δείχνουν μία παραπάνω προτίμηση στο μαύρο, ωστόσο μπορούμε να σου πούμε με σιγουριά πως αυτό το σορτσάκι θα σου πάρει τα μυαλά.

Ροζ παλ και ψηλόμεσο, ιδανικό για τις πρωινές σου βόλτες το καλοκαίρι. Τα H&M σου δίνουν και πάλι τη λύση που χρειάζεσαι.

Μπορείς βέβαια να συνδυάσεις το σορτσάκι με το πιο must τοπάκι που θα βρεις αυτή τη στιγμή στη μισή τιμή στα H&M. Δες το εδώ και θα σε "τρελάνει"!

H&M ψηλόμεσο σορτσάκι

Το συγκεκριμένο σορτσάκι βγαίνει σε 5 αποχρώσεις! Εμείς μόλις το είδαμε τρέξαμε να το αγοράσουμε και θα σου προτείναμε να κάνεις κι εσύ το ίδιο, μιας και βρίσκεται σε πολύ χαμηλή τιμή. Κοστίζει 9,99€ και μπορείς να το κάνεις δικό σου εδώ.

Λίγα λόγια τα H&M όπου θα βρεις το ψηλόμεσο ροζ σορτσάκι

Η H&M (Hennes & Mauritz) είναι σουηδική πολυεθνική εταιρεία λιανικής πώλησης ειδών ένδυσης με ρούχα για άνδρες, γυναίκες, εφήβους και παιδιά. Διαθέτει περισσότερα από 4.500 καταστήματα σε 62 χώρες. Το 2015 μετρούσε περίπου 132.000 εργαζόμενους. Είναι η δεύτερη μεγαλύτερη εταιρεία λιανικής πώλησης ενδυμάτων παγκοσμίως, ακριβώς πίσω από την ισπανική Inditex (μητρική εταιρεία των Bershka, Massimo Dutti, Pull and Bear, Stradivarius, Zara και άλλων).

Ιδρύθηκε από τον Έρλινγκ Πέρεσον το 1947, όταν άνοιξε το πρώτο κατάστημα στην κεντρική οδό της Βεστερός στη Σουηδία. Το πρώτο όνομα της εταιρίας ήταν "Hennes" (ελληνικά: δικό της) αφού πουλούσε αποκλειστικά γυναικεία ρούχα. Το 1968, ο Πέρεσον απέκτησε το κατάστημα ένδυσης λιανικής του Μαουρίτζ Γουάλιντφορς, γεγονός που οδήγησε στην ένταξη της ανδρικής συλλογής στο φάσμα των προϊόντων του και στη μετονομασία "Hennes & Mauritz" (H&M).

TAGS