50% στα H&M - Σε προσφορά το πιο must τοπάκι

Μοναδικό κομμάτι!

Αρθρογράφος: Νεφέλη Ντατσοπούλου
Νεφέλη Ντατσοπούλου
Youweekly Editor
50% στα H&M - Σε προσφορά το πιο must τοπάκι

Τα καταστήματα H&M έχουν βάλει 50% σε επιλεγμένα προϊόντα και αυτή τη στιγμή, μπορείς να σε βρεις σε προφορά, το πιο must μαύρο τοπάκι που θα φοράς από το πρωί μέχρι και το βράδυ φέτος το καλοκαίρι. Πρόκειται χωρίς αμφιβολία για το ρούχο που δεν πρέπει να λείπει από τη συλλογή σου.

Το καλοκαίρι έφτασε και αυτό που χρειάζεσαι οπωσδήποτε για την ντουλάπα σου, είναι ένα μπλουζάκι που να μπορείς να το φορέσεις από το πρωί μέχρι το βράδυ και να το συνδυάζεις με τα περισσότερα ρούχα σου.

Μαζί με το τοπάκι, τσέκαρε στα H&Μ, τα mules που είναι ιδανικά για all day εμφανίσεις. Δες τα εδώ και θα σε "τρελάνουν"!

H&M μαύρο τοπάκι

Όπως είπαμε και παραπάνω, τα H&M έχουν εκπτώσεις και άρα μπορείς να βρεις αυτό το τοπάκι στη μισή τιμή. Εμείς μόλις το είδαμε τρέξαμε να το αγοράσουμε και θα σου προτείναμε να κάνεις κι εσύ το ίδιο μιας και μένουν μόνο λίγα κομμάτια.

Κοστίζει 6,99€ και μπορείς να το κάνεις δικό σου εδώ.

Λίγα λόγια τα H&M όπου θα βρεις το πιο must τοπάκι

Η H&M (Hennes & Mauritz) είναι σουηδική πολυεθνική εταιρεία λιανικής πώλησης ειδών ένδυσης με ρούχα για άνδρες, γυναίκες, εφήβους και παιδιά. Διαθέτει περισσότερα από 4.500 καταστήματα σε 62 χώρες. Το 2015 μετρούσε περίπου 132.000 εργαζόμενους. Είναι η δεύτερη μεγαλύτερη εταιρεία λιανικής πώλησης ενδυμάτων παγκοσμίως, ακριβώς πίσω από την ισπανική Inditex (μητρική εταιρεία των Bershka, Massimo Dutti, Pull and Bear, Stradivarius, Zara και άλλων).

Ιδρύθηκε από τον Έρλινγκ Πέρεσον το 1947, όταν άνοιξε το πρώτο κατάστημα στην κεντρική οδό της Βεστερός στη Σουηδία. Το πρώτο όνομα της εταιρίας ήταν "Hennes" (ελληνικά: δικό της) αφού πουλούσε αποκλειστικά γυναικεία ρούχα. Το 1968, ο Πέρεσον απέκτησε το κατάστημα ένδυσης λιανικής του Μαουρίτζ Γουάλιντφορς, γεγονός που οδήγησε στην ένταξη της ανδρικής συλλογής στο φάσμα των προϊόντων του και στη μετονομασία "Hennes & Mauritz" (H&M).

TAGS