Ξεπουλάει όσο κανένα άλλο το λιλά φόρεμα από τα Stradivarius

Ιδανικό για το καλοκαίρι

Αρθρογράφος: Νεφέλη Ντατσοπούλου
Νεφέλη Ντατσοπούλου
Youweekly Editor
Ξεπουλάει όσο κανένα άλλο το λιλά φόρεμα από τα Stradivarius

Από την πρώτη κιόλας στιγμή που κυκλοφόρησε στη νέα συλλογή του καταστήματος Stradiavrius, αυτό το λιλά φόρεμα, ξεπουλάει όσο κανένα άλλο και όχι άδικα αφού πρόκειται για το απόλυτο trend του φετινού καλοκαιριού.

Όλες οι γυναίκες θέλουν να έχουν στη συλλογή τους ένα υπέροχο φόρεμα το οποίο μπορούν να φορέσουν στις πρωινές τους εμφανίσεις και να λάμψουν.

Τα Stradivarius σου έχουν και πάλι τη λύση μιας και σου προτείνουν το πιο σικάτο μίντι φόρεμα, το οποίο δε θα θες να βγάλεις από πάνω σου φέτος το καλοκαίρι.

Αν ψάχνετε ένα παπούτσι για να συνδυάσετε αυτό το φόρεμα, πρέπει οπωσδήποτε να ρίξετε μια ματιά και σε αυτά τα τετράγωνα πέδιλα από τα Stradivarius. Δείτε τα εδώ και θα σας "τρελάνουν"!

Stradivarius φλοράλ φόρεμα

Το συγκεκριμένο φόρεμα βγαίνει σε δύο υπέροχες αποχρώσεις. Εμείς μόλις το είδαμε τρέξαμε να το αγοράσουμε και θα σου προτείναμε να κάνεις κι εσύ το ίδιο. Κοστίζει 25,99€ και μπορείς να το κάνεις δικό σου εδώ.

Λίγα λόγια για τα Stradivarius όπου θα βρεις το λιλά φόρεμα

Η ιστορία τους ξεκινά το 1994 με ένα κλειδί του σολ που έκτοτε έγινε το σήμα κατατεθέν τους. Τιμούν το ιδιαίτερο στυλ μας καλώντας τις νέες και τους νέους σε κάθε γωνιά της γης να ανακαλύψουν την μελωδία, την ενέργεια και τον ενθουσιασμό που χαρακτηρίζουν την Stradivarius – το fashion brand που χορεύει στο ρυθμό της δικής του μελωδίας.

Σχεδιάζουν χιλιάδες ρούχα και αξεσουάρ στην Ισπανία και τα διανέμουν αποκλειστικά στα καταστήματά τους που βρίσκονται σε περισσότερες από 60 χώρες σε όλο τον κόσμο, καθώς και στο online κατάστημά τους που ξεκίνησε τη λειτουργία του το 2011.

Γνωρίζουν καλά ότι οι προτιμήσεις των πελατών τους μπορεί να αλλάζουν γρήγορα και για το λόγο αυτό παρακολουθούν συνεχώς τις τελευταίες τάσεις προκειμένου να τις ενσωματώσουν σε μοναδικές δημιουργίες που ταιριάζουν σε κάθε περίσταση.

Πάνω από 10.000 εργαζόμενοι με πάθος για τη μόδα ξεκινούν κάθε πρωί την εργασία τους στην Stradivarius μέσα σε ένα εργασιακό περιβάλλον που σφύζει από ζωή.