Αυτό είναι το μαύρο ολόσωμο μαγιό των Oysho που θα σε κάνει να ξεχωρίσεις φέτος στην παραλία!

Φτάνουν μόνο 25,99 για να το κάνεις δικό σου

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Αυτό είναι το μαύρο ολόσωμο μαγιό των Oysho που θα σε κάνει να ξεχωρίσεις φέτος στην παραλία!

Ψάχνεις ένα all time classic μαγιό που θα σε βγάλει ασπροπρόσωπη στις καλοκαιρινές σου εμφανίσεις; Τα καταστήματα Oysho είναι εδώ για να σου δώσουν αυτό που αναζητάς και μάλιστα, μόνο με 25,99 €. Ο λόγος για το νέο μαύρο ολόσωμο μαγιό της γνωστής αλυσίδας εσωρούχων που έχει μαγέψει τον γυναικείο πληθυσμό, καθώς συνδυάζει λιτότητα και φινέτσα.

Το καλοκαίρι έφτασε και όλες αποζητούμε ήρεμες και ξέγνοιαστες στιγμές στην παραλία. Όλες όμως επιθυμούμε να διατηρούμε το προσωπικό μας στυλ, ακόμη και στις πιο ατημέλητες φάσεις της ημέρας. Με το νέο μαύρο ολόσωμο μαγιό των καταστημάτων Oysho υποσχόμαστε ότι θα απολαύσεις τις καλοκαιρινές σου στιγμές στο έπακρο. Απλό, με αποσπώμενες τιράντες και σέξι άνοιγμα στην πλάτη, η νέα πρόταση της γνωστής αλυσίδας θα γίνει το αγαπημένο σου outfit για τη φετινή καλοκαιρινή σεζόν.

Αυτό είναι το μαύρο ολόσωμο μαγιό που θα σε κάνει να ξεχωρίσεις φέτος το καλοκαίρι!

  • ANAF. 0747/250

Μαύρο ολόσωμο μαγιό OYSHO

Μπορείς να το συνδυάσεις με το εντυπωσιακό floral σορτσάκι που θα βρεις επίσης στα Oysho. Δες το εδώ!

Η Oysho είναι εδώ για να υπενθυμίσει στις γυναίκες ότι το να ξεχωρίσεις με το στυλ σου δεν απαιτεί ακραίες και φανταχταρές επιλογές. Αυτό το μαύρο ολόσωμο υπόσχεται να σε συντροφεύσει στις πρωινές αλλά και στις βραδινές καλοκαιρινές σου εξορμήσεις. Φόρα το το πρωί στην παραλία με το καφτάνι σου ή με ένα καυτό τζιν σορτσάκι και διατήρησε το μέχρι τις πρώτες πρωινές ώρες της επόμενης ημέρες συνδυάζοντάς το με την αγαπημένη σου μάξι φούστα και τα αξεσουάρ της επιλογής σου. Άντε, ακόμη να το αγοράσεις;

TAGS