Σε έκπτωση 25% το λεμονί μπικίνι από τα Oysho

Μοναδική προσφορά!

Αρθρογράφος: Νεφέλη Ντατσοπούλου
Νεφέλη Ντατσοπούλου
Youweekly Editor
Σε έκπτωση 25% το λεμονί μπικίνι από τα Oysho

Αυτό το λεμονί μπικίνι που βρήκαμε για εσένα στα καταστήματα Oysho, βρίσκεται σε έκπτωση -25% και δε θα έπρεπε σε καμία περίπτωση να χάσεις αυτή τη μοναδική προσφορά. Μόλις το φορέσεις στην παραλία, είναι σίγουρο πως θα μας θυμηθείς.

Το καλοκαίρι έφτασε και επίσημα και έτσι σε λίγο καιρό, θα ξεκινήσουμε όλοι σιγά σιγά τις διακοπές μας και θα απολαύσουμε τις πιο μαγικές στιγμές, μετά από μία πολύ ιδιαίτερη και δύσκολη χρονιά.

Ολοκλήρωσε το look σου στην παραλία, με την υπέροχη αυτή ψάθινη τσάντα που βρήκαμε για εσένα στα καταστήματα Oysho. Δες την εδώ και θα πάθεις πλάκα!

Τα Oysho έχουν και πάλι τον τρόπο για να σε βγάλουν από τη δύσκολη θέση. Το μπικίνι αυτό που βρήκαμε για εσένα είναι απλά μοναδικό. Με ιδιαίτερο χρώμα και πολύ ιδιαίτερο σχέδιο, το μαγιό αυτό είναι ικανό να σε κάνει να ξεχωρίσεις σε κάθε σου εμφάνιση στην παραλία.

Oysho λεμονί μπικίνι

Εμείς μόλις το είδαμε τρέξαμε να το αγοράσουμε και θα σου προτείναμε να κάνεις κι εσύ το ίδιο μιας και είναι το μαγιό που θα σε κάνει να ξεχωρίσεις μέσα στην παραλία.

Όπως σου είπαμε βρίσκεται σε έκπτωση και έτσι από 19,99€ μπορείς να το κάνεις δικό σου μόνο με 14,99€. Θα το βρεις εδώ.

Λίγα λόγια για τα Oysho όπου θα βρεις το λεμονί μπικίνι

Η Oysho διαθέτει διάφορες σειρές προϊόντων - εσώρουχα, gymwear, sleepwear, beachwear, αξεσουάρ και υποδήματα – και οι κολεξιόν της είναι προσεκτικά επιλεγμένες, προσφέροντας σχεδιασμό και μόδα παράλληλα με την ποιότητα και την άνεση των ενδυμάτων.

Η πελάτισσα της Oysho είναι μια φυσική ανεξάρτητη και σίγουρη για τον εαυτό της γυναίκα, που προσέχει τη λεπτομέρεια, εκτιμά την ποιότητα και λαμβάνει υπόψη τις τελευταίες τάσεις της μόδας στον τρόπο που ντύνεται.

Η Oysho δημιουργήθηκε το 2001 και έχει παρουσία σε 44 χώρες με πάνω από 600 καταστήματα σε όλο τον κόσμο και με online καταστήματα σε 32 αγορές μέσω του www.oysho.com

TAGS