Zara: -20% στο πιο καλοκαιρινό φόρεμα σαλοπέτα

Τρέξε να το προλάβεις

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Zara: -20% στο πιο καλοκαιρινό φόρεμα σαλοπέτα

Δημιούργησε τις πιο stylish εμφανίσεις με αυτό το φόρεμα - σαλοπέτα που θα βρεις στο online store, αλλά και σε όλα τα καταστήματα των Zara με -20% έκπτωση. Ταιριάζει σε όλες τις επιδερμίδες και στα χρώματα μαλλιών, ανάλογα με τις αποχρώσεις θα το συνδυάσεις.

Για φέτος το καλοκαίρι στο προτείνω ανεπιφύλαχτα. Όχι μόνο γιατί είναι οικονομικό, αλλά και γιατί είναι πολύ εντυπωσιακό και στιλάτο. Ενώ, μπορεί να φορεθεί και τις περισσότερες ώρες τις ημέρες και με ότι παπούτσια θελήσεις εσύ.

Μπορείς για πιο πρωινές εμφανίσεις θα το φορέσεις με sneakers ή τα αγαπημένα σου φλατ πέδιλα. Για πιο απογευματινές προς βραδάκι με μικρή πλατφόρμα ή τρίπατα πέδιλα. Πάντα ωστόσο, πρέπει να το συνδυάσεις με το κατάλληλο τοπάκι.

Αυτό είναι το φόρεμα σαλοπέτα των Zara που έχει -20% έκπτωση

ΦΟΡΕΜΑ-ΣΑΛΟΠΕΤΑ ΡΟΥΣΤΙΚ - Από 25,95 € μόνο με 19,99 €

Πρόκειται για το φόρεμα-σαλοπέτα με βαθύ V ντεκολτέ και τιράντες. Τσέπες patch με καπάκι στο πλάι. Λάστιχο στη μέση. Κλείσιμο μπροστά με κουμπιά σε αντίθεση.

Zara φόρεμα σαλοπέτα έκπτωση

Ωστόσο, να σημειώσουμε πως στα Zara θα βρεις και ένα από τα αγαπημένα μαγιό της Ελένης Μενεγάκη. Κοστίζει λιγότερο από 25 € και είναι άκρως συγκλονιστικό. Θα το βρεις στη νέα τους συλλογή.

Συνδύασε το φόρεμα σαλοπέτα των Zara με μια πλεκτή τσάντα που είναι trend

Αυτές οι δύο πλεκτές τσάντες που βρήκαμε για εσένα στα καταστήματα ZARA, είναι ένα πραγματικό έργο τέχνης, και δε θα έπρεπε σε καμία περίπτωση να λείπουν από τη συλλογή σου φέτος το καλοκαίρι μιας και μπορούν να φορεθούν σε κάθε περίπτωση.

Η κάθε μία μπορεί να φορεθεί σε διαφορετικές ώρες της μέρας, ενώ αποτελούν σε κάθε περίπτωση τη λύση, κάθε φορά που δεν μπορείς να αποφασίσεις τι τσάντα θα κρατήσεις. Πάνε με όλα και... συμφέρουν!

Σε περίπτωση που επισκεφθείς τα ZARA βέβαια, θα πρέπει να ρίξεις μια ματιά και σε αυτό το παντελόνι που βρίσκεται σε έκπτωση. Δες το εδώ και θα σε "τρελάνει"!

ZARA πλεκτές τσάντες

Εμείς μόλις τις είδαμε, τρέξαμε να τις αγοράσουμε και θα σου προτείναμε να κάνεις κι εσύ το ίδιο μιας και είναι τα αξεσουάρ που πρέπει να έχεις στη συλλογή σου φέτος. Κοστίζουν και οι δύο 25,99€ και μπορείς να τις βρεις εδώ και εδώ.

TAGS