Αυτά είναι τα τρία πιο καυτά μαγιό του καλοκαιριού - Θα τα βρεις στα Oysho σε συγκλονιστική τιμή!

Υποσχόμαστε ότι θα τραβήξεις όλα τα βλέμματα πάνω σου!

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Αυτά είναι τα τρία πιο καυτά μαγιό του καλοκαιριού - Θα τα βρεις στα Oysho σε συγκλονιστική τιμή!

Καλοκαίρι, η αγαπημένη εποχή κάθε γυναίκας που αγαπά τον εαυτό της! Είναι η περίοδος του χρόνο που μας υπόσχεται ξεκούραση, ανάλαφρη διάθεση και δικαίωση για τους κόπους και τις θυσίες του χειμώνα που προηγήθηκε. Όλα αυτά όμως συνδυαστικά με το επιθυμητό σε όλες μας στιλ! Εμείς σας βρήκαμε σήμερα τα τρία πιο καυτά μαγιό της σεζόν έτσι ώστε να σας συντροφεύσουν στις μοναδικές αυτές μέρες. Θα τα βρείτε στα καταστήματα Oysho και θα εκπλαγείτε με τη τιμή τους.

Αυτές είναι οι "καυτές" προτάσεις μας από την Oysho για το φετινό καλοκαίρι

Oysho φούξια μπικίνι
Πρώτη μας πρόταση το κλασσικό και αγαπημένο σε όλες μας μπικίνι. Με τριγωνάκι στο πάνω μέρος του που υπόσχεται ασφάλεια και άνεση, κολακεύει όλες τις γυναίκες ανεξαρτήτως σωματότυπου. Η κεντιτή λεπτομέρεια στο πάνω μέρος του είναι αυτή που το καθιστά must have it επιλογή, καθώς τα πλεκτά δημιουργούν την πολυπόθητη σε όλες μας boho διάθεση. Όσο για το χρώμα, θα αναδείξει το μαύρισμα σου στο έπακρο! Θα το βρεις στη τιμή των 30,98€.

Oysho λευκό μπικίνι

Η δεύτερη πρόταση μας αφορά τις πιο ρομαντικές από εσάς, καθώς θυμίζει κάτι από περασμένες εποχές. Με ψηλόμεσο το κάτω μέρος "καλύπτει" τυχόν ατέλειες στις περιοχές της κοιλιάς, ενώ, συγχρόνως,τονώνει τους γλουτούς λόγω του κοψίματος του. Το ιδιαίτερο σουτιέν του υπόσχεται να κολακεύσει και τις γυναίκες με μικρό στήθος. Όσο για το λευκό του χρώμα, όλες ξέρουμε πως δεν υπάρχει όμοιο του για το καλοκαίρι. Θα το βρεις στα Oysho στη τιμή των 38,98€.

Oysho φούξια ολόσωμο

Τρίτη και τελευταία μας πρόταση αποτελεί ένα ολόσωμο. Τα ολόσωμα φοριούνται από όλες τις γυναίκες ανεξαρτήτως ηλικίας και σωματότυπου δείχνοντας σε όλες μας το ίδιο όμορφα. Η πρόταση μας είναι ενα απλό και φινετσάτο φούξια ολόσωμο με καυτό άνοιγμα στο στήθος. Φόρα το σε πιο ιδιαίτερες περιστάσεις όταν έχεις πετύχει το αγαπημένο σου μαύρισμα. Θα το βρεις στα Oysho στη τιμή των 35,99€.

Δες εδώ το floral σορτσάκι των Oysho που θα φορέσεις με τα αγαπημένα σου μαγιό στην παραλία κι όχι μόνο.

TAGS