Bershka: Στα πατώματα "έπεσε" η τιμή της πιο τέλειας φούστας - Εκπτώσεις -60%

Δεν θα την βγάζεις από πάνω σου

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Bershka: Στα πατώματα

Εκπτώσεις έως και 60% θα βρεις σε όλα τα καταστήματα των Bershka. Μάλιστα, η τιμή της πιο τέλειας φούστας έχει πέσει στα πατώματα. Ταιριάζει με όλα, φοριέται όλες τις ώρες και είναι πολύ trendy.

Μια μαύρη φούστα πρέπει όλες να έχουμε. Είναι ευκολοφόρετες και ταιριάζουν με ότι παπούτσια ή μπλουζάκια έχεις στην γκαρνταρόμπα σου. Ενώ, με κατάλληλους συνδυασμούς μπορεί να σου χαρίσει ότι στιλ θελήσεις εσύ.

Η συγκεκριμένη που σου βρήκα στο διαδικτυακό κατάστημα των Bershka μπορεί να συνδυαστεί πολύ εύκολα χωρίς να σε ταλαιπωρήσει λόγω χρώματος ή στιλ. Μάλιστα, παρακάτω θα δεις και ένα μπλουζάκι που μπορείς να την συνδυάσεις. Ωστόσο, «φεύγει» σαν τρελή αυτή η κόκκινη φούστα από τα Bershka

Αυτή είναι η φούστα των Bershka που η τιμή της έχει πέσει στα πατώματα

Κοντή φούστα cargo με φερμουάρ - Από 19.99 € μόνο 7.99 €

Bershka μαύρη φούστα έκπτωση

Συνδύασε την μαύρη φούστα σου από τα Beshka με αυτό το απίστευτο τοπάκι

Πανικός με αυτό το λευκό τοπ με κρόσσια στο Bershka. Θα το φοράς όλο το καλοκαίρι στις παραλίες και στις βραδινές σου βόλτες ή ακόμα και σε κάποια πρωινή σου εμφάνιση με ένα τζιν και πέδιλα.

Τα τοπ είναι πολύ βασικά για να τα φοράς τόσο με τα τζιν σου όσο και σε απλές καθημερινές εμφανίσεις σου. Πάνε με όλα και συνδυάζονται πάρα πολύ εύκολα.

Εμείς βρήκαμε στα Bershka ένα λευκό τοπ που είναι σε τιμή σοκ και πραγματικά θα το λατρέψεις καθώς είναι άνετο και βολικό να φορεθεί. Χαμό σε πωλήσεις έκανε και αυτό το απίστευτο τσαντάκι που έχει ασημί αλυσίδα. Έχει γίνει viral.

Κοντό τοπ με κρόσσια

17.99 €

Bershka λευκό τοπ

Θα το βρεις εδώ

TAGS