"Ουρές" στα Bershka για ένα μόνο μπλουζάκι που κοστίζει 7,99 ευρώ

Μην το χάσεις

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor

Στα Bershka κάνει πάταγο ένα τοπ μπλουζάκι που είναι άκρως καλοκαιρινό. Κοστίζει μόνο 7,99 € και για να καταλάβετε πόσο ξεπουλάει, κάνουν ουρές στα ταμεία για να το αγοράσουν.

Το συγκεκριμένο στιλ, εκτός του ότι μπορεί να συνδυαστεί με πολλά. Τόσο με παντελόνι όσο και με φούστες, είναι ευκολοφόρετο και στις γυναίκες που έχουν μικρός στήθος, αλλά και στις γυναίκες που έχουν μεγάλο.

Στα Bershka μάλιστα, θα βρεις και ένα εκκεντρικό πέδιλο το οποίο άνετα μπορείς να το συνδυάσεις με αυτό το μπλουζάκι και ένα σορτσάκι για πιο απλές εμφανίσεις.

Το μπλουζάκι μάλιστα, βρίσκεται και σε απίστευτη έκπτωση, με την τιμή του να έχει πέσει στα πατώματα. Για αυτό τρέξε να το προλάβεις πριν εξαντληθεί.

Μπλούζα με φιόγκο - Από 19.99 € μόνο με 7.99 €

Bershka μπλουζάκι 7,99

Συνδύασε το μπλουζάκι με αυτή την καλοκαιρινή φούστα των Bershka ου κοστίζει 9,99 ευρώ

Στη νέα συλλογή των Bershka, την οποία θα βρεις ολόκληρη online, θα βρεις μια απίστευτη φούστα. Κοστίζει μόλις 9,99 € και είναι η πιο καλοκαιρινή για το 2020. Θα σε αφήσει άφωνη.

Η συγκεκριμένη που σου βρήκα κάνοντας scroll στα νέα προϊόντα της αγαπημένης αλυσίδας είναι σε λευκό χρώμα και σε στενή γραμμή. Το ύφασμα της είναι λεπτό και ελαστικό για να είσαι πιο άνετη.

Μπορείς να την συνδυάσεις για μια πιο everyday εμφάνιση συνδυάζοντας τα με sneakers και ένα τοπάκι πιο athlete και ένα μπανάνα τσαντάκι. Αν θέλεις ωστόσο, μια πιο βραδινή εμφάνιση, φόρεσε το με ψηλά πέδιλα και ένα κοντοτοπάκι. Με ένα έντονο μακιγιάζ είσαι έτοιμη να τραβήξεις όλα τα βλέμματα προς στο μέρος σου.

Αυτή είναι η φούστα από τη νέα συλλογή των Bershka που κοστίζει 9,99 €

Φούστα με λάστιχο και βολάν - 9.99 €

Bershka  φούστα νέα συλλογή

Ωστόσο να σημειώσουμε πως οι fashion bloggers θα φοράνε φέτος μόνο αυτό το τσαντάκι και Θα το βρεις στα Bershka με 7,99 ευρώ

TAGS