Το σικάτο πουά φόρεμα από τα Stradivarius που μαγεύει - Μόνο με 12,99 ευρώ!

Μη χάσεις την ευκαιρία να κλέψεις τις εντυπώσεις!

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Το σικάτο πουά φόρεμα από τα Stradivarius που μαγεύει -  Μόνο με 12,99 ευρώ!

Έχουμε φτάσει ήδη στα μέσα του καλοκαιριού και οι έξοδοι για ποτό είναι πλέον αναγκαίες. Το αιώνιο ερώτημα όμως, "Τί θα βάλω απόψε;", συνεχίζει να μας βασανίζει όλες... Μην ανησυχείς γιατί σου έχουμε την απάντηση στο ερώτημά σου. Το ανεπανάληπτα ρομαντικό και σικάτο πουά φόρεμα από τα Stradivarius θα σε ξετρελάνει! Κοστίζει μόνο 12,99 ευρώ!

Μπορεί να φορεθεί από το πρωί έως και το βράδυ με χαμηλό ή ψηλό παπούτσι, καθώς και τα αντίστοιχα αξεσουάρ. Ντύσου για να ξεχωρίσεις! Με το υπέροχο αυτό φόρεμα θα τραβήξεις την προσοχή εγγυημένα. Σαγήνευσε τους πάντες με τη φινέτσα σου. Τι περιμένεις;

Σικάτο πουά φόρεμα

  • ΑΝΑΦ. 2393/146-V2020
  • 12,99 €

Πουά Φόρεμα Stradivarius

Για να απογειώσεις το look σου, συνδύασε το καταπληκτικό φόρεμα με το νέο ψηλό πέδιλο των Stradivarius που έχει τρελάνει τον γυναικείο πληθυσμό.

Αν προλάβεις αυτό το κόκκινο φόρεμα των Stradivarius θα είσαι τυχερή

Στα καταστήματα Stradivarius επικρατεί πανικός με τη νέα καλοκαιρινή συλλογή! Ουρές σχηματίζονται από γυναίκες που αναζητούν το κατάλληλο item για τις διακοπές τους αλλά... ένα είναι αυτό που έχει ξετρελάνει τις περισσότερες! Το κόκκινο φόρεμα που θα βρεις παρακάτω.

Στοιχίζει μόνο 17,99 ευρώ και μπορείς να το φορέσεις από το πρωί έως και το βράδυ είτε με φλατ είτε με ψηλό παπούτσι.

Μακρύ φόρεμα με φουσκωτά μανίκια στα Stradivarius

  • ΑΝΑΦ. 2359/572-I2020
  • 17,99 €

Stradivarius κόκκινο φόρεμα

Επίσης, ρίξε μια ματιά στα πέδιλα που ξεπουλάνε περισσότερο στα καταστήματα Zara για φέτος το καλοκαίρι! Είναι δυο συγκεκριμένα ζευγάρια.