Το νέο ψηλό πέδιλο των Stradivarius που έχει τρελάνει τον γυναικείο πληθυσμό - Θα το βρεις μόνο με 19,99€!

Δεν θα το βγάζεις από πάνω σου!

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Το νέο ψηλό πέδιλο των Stradivarius που έχει τρελάνει τον γυναικείο πληθυσμό  - Θα το βρεις μόνο με 19,99€!

Το καλοκαίρι έφτασε και τα Stradivarius είναι εδώ για να σε βοηθήσουν να κάνεις τις καταλληλότερες επιλογές στις αγορές σου. Η νέα τους πρόταση αφορά ένα ψηλό πέδιλο σε λευκό χρώμα που θα ταιριάξει σε όλες τις στιλιστικές σου επιλογές και θα σε βολέψει όσο κανένα άλλο.

Με χαμηλό αλλά συνάμα κολακευτικό τακούνι, θα φορεθεί σε όλες τις ώρες της ημέρας και θα σου επιτρέψει να απολαύσεις κάθε ώρα της στο έπακρο. Φόρα το με τα αγαπημένα σου λουλουδάτα φορέματα, με καυτά σορτσάκια ή και με cozy τζιν παντελόνια και κάνε εντύπωση με το στυλ σου. Εμείς είμαστε εδώ για να σου υπενθυμίσουμε πως η ομορφιά δεν απαιτεί θυσίες αλλά τις κατάλληλες επιλογές στις αγορές σου!

Αυτό είναι το ψηλό πέδιλο που θα συνδυάσεις με τα πάντα φέτος το καλοκαίρι και θα το πάρεις μόνο 19,99€

  • ΑΝΑΦ. 9205/570-I2020

Stradivarius ψηλό πέδιλο

Δες εδώ το μαύρο καυτό φόρεμα που θα τους τρελάνει όλους φέτος το καλοκαίρι.

Αυτά είναι τα ρομαντικά φορέματα που θα βρεις επίσης στα Stradivarius και θα σε βοηθήσουν να δημιουργήσεις τον τέλειο συνδυασμό!

Ένα εμπριμέ μίνι φόρεμα δε θα έπρεπε να λείπει από μία γυναικεία ντουλάπα το φετινό καλοκαίρι. Το συγκεκριμένο θα συνοδεύσει χαλαρές και ρομαντικές καλοκαιρινές βόλτες πάντα με άνεση και κομψότητα, αφού μπορεί να φορεθεί όλες τις ώρες, από το πρωί έως και το βράδυ.

Χρώματα, λουλούδια και αεράτα υφάσματα είναι το κλειδί για ένα καλοκαίρι γεμάτο στιλ και άνεση.

Αυτό είναι το μίνι εμπριμέ φόρεμα του Stradivarius

Μίνι εμπριμέ φόρεμα

  • Από 25,99 EUR μόνο με 12,99 EUR
  • Χρώμα: Σιέλ
  • ΔΩΡΕΑΝ αποστολή στο κατάστημα
  • Κωδικός αναφοράς: 2281/133-V2020

αυτό είναι το πιο μίνι εμπριμέ καλοκαιρινό φόρεμα της σεζόν

Ξεπουλάει όσο κανένα άλλο το λιλά φόρεμα από τα Stradivarius

Από την πρώτη κιόλας στιγμή που κυκλοφόρησε στη νέα συλλογή του καταστήματος Stradiavrius, αυτό το λιλά φόρεμα, ξεπουλάει όσο κανένα άλλο και όχι άδικα αφού πρόκειται για το απόλυτο trend του φετινού καλοκαιριού.

Όλες οι γυναίκες θέλουν να έχουν στη συλλογή τους ένα υπέροχο φόρεμα το οποίο μπορούν να φορέσουν στις πρωινές τους εμφανίσεις και να λάμψουν.

Τα Stradivarius σου έχουν και πάλι τη λύση μιας και σου προτείνουν το πιο σικάτο μίντι φόρεμα, το οποίο δε θα θες να βγάλεις από πάνω σου φέτος το καλοκαίρι.

αυτό είναι το λιλά φόρεμα που έχει συναρπάσει

Το συγκεκριμένο φόρεμα βγαίνει σε δύο υπέροχες αποχρώσεις. Εμείς μόλις το είδαμε τρέξαμε να το αγοράσουμε και θα σου προτείναμε να κάνεις κι εσύ το ίδιο. Κοστίζει 25,99€ και μπορείς να το κάνεις δικό σου εδώ.