Θα βάλει "φωτιά" στα βράδια σου το μίνι μαύρο φόρεμα από τα Stradivarius

Μένουν μόνο λίγα κομμάτια!

Αρθρογράφος: Νεφέλη Ντατσοπούλου
Νεφέλη Ντατσοπούλου
Youweekly Editor
Θα βάλει

Είναι σίγουρο πως αν αποφασίσεις να κάνεις δικό σου αυτό το μίνι φόρεμα που βρήκαμε για εσένα στη συλλογή των Stradivarius, θα βάλει "φωτιά" στα βράδια σου και θα αναδείξει την σιλουέτα σου με τον πιο ιδανικό τρόπο.

Ένα μίνι φόρεμα είναι πάντα απαραίτητο για την ντουλάπα μιας γυναίκας καθώς πρόκειται για ένα ρούχο που μπορεί να φορεθεί όλες τις εποχές του χρόνου.

Τα Stradivarius έχουν και πάλι την λύση για εσένα και είναι σίγουρο πως μόλις δεις τα κομμάτια από τη νέα συλλογή, θα τα λατρέψεις!

Σε περίπτωση που επισκεφθείς τα Stradivarius, πρέπει οπωσδήποτε να ρίξεις μια ματιά και στα πιο viral πέδιλα του 2020! Δες εδώ την τιμή τους!

Stradivarius μίνι φόρεμα

Εμείς μόλις το είδαμε τρέξαμε να το αγοράσουμε και θα σου προτείναμε να κάνεις κι εσύ το ίδιο. Κοστίζει 25,99€ και θα το βρεις εδώ.

Λίγα λόγια για τα Stradivarius όπου θα βρεις το μαύρο μίνι φόρεμα

Η ιστορία τους ξεκινά το 1994 με ένα κλειδί του σολ που έκτοτε έγινε το σήμα κατατεθέν τους. Τιμούν το ιδιαίτερο στυλ μας καλώντας τις νέες και τους νέους σε κάθε γωνιά της γης να ανακαλύψουν την μελωδία, την ενέργεια και τον ενθουσιασμό που χαρακτηρίζουν την Stradivarius – το fashion brand που χορεύει στο ρυθμό της δικής του μελωδίας.

Σχεδιάζουν χιλιάδες ρούχα και αξεσουάρ στην Ισπανία και τα διανέμουν αποκλειστικά στα καταστήματά τους που βρίσκονται σε περισσότερες από 60 χώρες σε όλο τον κόσμο, καθώς και στο online κατάστημά τους που ξεκίνησε τη λειτουργία του το 2011.

Γνωρίζουν καλά ότι οι προτιμήσεις των πελατών τους μπορεί να αλλάζουν γρήγορα και για το λόγο αυτό παρακολουθούν συνεχώς τις τελευταίες τάσεις προκειμένου να τις ενσωματώσουν σε μοναδικές δημιουργίες που ταιριάζουν σε κάθε περίσταση.

Πάνω από 10.000 εργαζόμενοι με πάθος για τη μόδα ξεκινούν κάθε πρωί την εργασία τους στην Stradivarius μέσα σε ένα εργασιακό περιβάλλον που σφύζει από ζωή.