Στα Stradivarius το πιο viral πέδιλο του '20 - Κοστίζει μόνο 19,99 ευρώ.

Αν δεν το έχεις, πρέπει να το αποκτήσεις

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Στα Stradivarius το πιο viral πέδιλο του '20 - Κοστίζει μόνο 19,99 ευρώ.

Σε όλα τα καταστήματα των Stradivarius, όπως και στο online store θα βρείτε τα πιο viral πέδιλα για το 2020. Κοστίζουν μόνο 19,99 € και τa θέλουν όλες οι γυναίκες. Αν δεν τa έχεις ήδη στην προσωπική σου συλλογή, τότε πρέπει να τa βάλεις.

Μπορεί ο καιρός να μας τα έχει...χαλάσει τις τελευταίες ημέρες, ωστόσο μην ξεχνάμε πως από την Δευτέρα και επίσημα έχουν καλοκαίρι. Για αυτό και αν δεν έχετε τα πιο διάσημα πέδιλα του νέου έτους, που ήταν στα trends και το 2019, τότε ήρθε η ώρα να τα αγοράσετε. Είναι μάλιστα και σε πολύ προσιτή τιμή.

Πρόκειται για τα πέδιλα με κοντό τακούνι και κλείσιμο με λουράκι στον αστράγαλο. Στα Stradivarius θα τα βρεις σε τρία διαφορετικά χρώματα. Σε μαύρο, nude και γαλαζοπράσινο.

Ανάμεσα στα trend του 2020 ωστόσο είναι και αυτά τα πέδιλα. Είναι επίσης πολύ οικονομικά και μπορούν να φορεθούν ακόμη και στις πιο επίσημες εμφανίσεις σου.

Αυτά είναι τα πιο viral πέδιλα

Πέδιλο με τακούνι και λουράκι - 19,99

Stradivarius πέδιλα 2020

Συνδύασε τα πιο viral πέδιλα του Stradivarius για το '20 με αυτό το μίνι αέρινο φορεματάκι

Ξεπούλησε και πρόκειται να επιστρέψει πολύ σύντομα, αυτό το αέρινο μίνι φόρεμα των Stradivarius που θα δείτε παρακάτω. Όπως φαίνεται έκανε θραύση, με αποτέλεσμα να το έχουν αγοράσεις όλες οι γυναίκες. Για αυτό, όπως καταλαβαίνετε θα το βλέπουμε παντού φέτος το καλοκαίρι.

Αν θέλετε και εσείς λοιπόν να ακολουθήσετε φέτος όλες τις τάσεις, τότε πρέπει να το αγοράσετε. Μπορεί πλέον να μην είναι διαθέσιμο, αφού έχουν ξεπουλήσει σε όλα τα μεγέθη, ωστόσο στα Stradivarius ετοιμάζονται να το επανακυκλοφορήσουν.

Τα αέρινα, μίνι φορεματάκια κάνουν πανικό με το που πιάσουν οι ζέστες. Μπορούν να συνδυαστούν με ότι στιλ παπουτσιού θελήσεις και να φορεθούν σε όλες τις περιστάσεις. Όπως αυτό το φόρεμα σε μαβί που επίσης ξεπουλάει σαν «τρελό».

Κοντό φόρεμα σεμιζιέ -15,99

Stradivarius μίνι αέρινο φόρεμα