Το maxi φόρεμα από τα H&M που θα ζηλέψουν οι φίλες σου!

Μην το δανείσεις σε καμία!

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Το maxi φόρεμα από τα H&M που θα ζηλέψουν οι φίλες σου!

Στα H&M θα βρείτε ένα maxi φόρεμα που θα κάνει όλες σας τις φίλες να ζηλέψουν και να βγάλουν καπνούς από τα αυτιά τους που δεν ανήκει στη δική τους ντουλάπα!

Με αυτό το αέρινο λουλουδάτο φόρεμα θα πάτε βόλτα στα σοκάκια του νησιού στις διακοπές σας, στα beach bar στο Πόρτο Ράφτη ή ακόμη κι αν το φόρτο εργασίας σας δεν επιτρέπει τις μακρινές εξορμήσεις,για μια βραδινή ή και πρωινή βόλτα στην πλάκα με ένα δροσερό mojito στο χέρι.

Είναι ο ορισμός του καλοκαιριού αυτό το maxi φόρεμα!

Crêpe maxi dress

  • 11,99€

maxi φόρεμα H&M

Τσέκαρε κι αυτήν τη ψάθινη τσάντα που αγαπήσαμε όλες!

Υπέροχα κίτρινα mules για να φορέσεις με το λουλουδάτο maxi φόρεμα και να κάνεις θραύση

Από την πρώτη κιόλας στιγμή που άνοιξαν και πάλι τα καταστήματα, έχουν σχηματιστεί ουρές έξω από τα H&M μίας και όλες οι γυναίκες θέλουν να κάνουν δικά τους τα πιο σικάτα κίτρινα mules.

Τα mules είναι χωρίς αμφιβολία, η απόλυτη τάση της σεζόν και έτσι δεν πρέπει σε καμία περίπτωση να λείπουν από τη συλλογή σου, αν θέλεις κι εσύ να εντυπωσιάσεις με την εμφάνισή σου φέτος το καλοκαίρι.

Ο καιρός μας έδωσε την ευκαιρία να φορέσουμε ανοικτά παπούτσια, πολύ νωρίς φέτος και έτσι η καλύτερη λύση γι΄αυτό βρίσκεται στο H&M, τα οποία έχουν για εσένα το πέδιλο που θα σε κάνει να ξεχωρίσεις.

Δες και αυτό το must τοπάκι που θα βρεις αυτή τη στιγμή στη μισή τιμή στα H&M. Δες το εδώ και θα σε "τρελάνει"!

Μπορείς να τα φορέσεις από το πρωί μέχρι και το βράδυ και να τα συνδυάσεις με τις πιο μοναδικές εμφανίσεις σου. Συνδύασέ το με παντελόνι, φόρεμα ή και φούστα και μπορούμε να σου εγγυηθούμε πως οι εμφανίσεις σου θα μαγνητίσουν τα βλέμματα.

κίτρινα mules Η&Μ

Τα συγκεκριμένα παπούτσια βγαίνουν σε λευκά, φούξια και μαύρα και κοστίζουν μόνο 29,99. Μπορείς να τα κάνεις δικά σου εδώ.