Καλοκαιρινός... έρωτας το στενό ντραπέ φόρεμα από τα H&M

Βρίσκεται σε έκπτωση!

Αρθρογράφος: Νεφέλη Ντατσοπούλου
Νεφέλη Ντατσοπούλου
Youweekly Editor
Καλοκαιρινός... έρωτας το στενό ντραπέ φόρεμα από τα H&M

Αυτό το στενό ντραπέ φόρεμα που βρήκαμε για εσένα στα καταστήματα H&M, αποτελεί τον απόλυτο καλοκαιρινό έρωτα και όχι άδικα, αφού θα σε βολέψει σε όλες σου τις βραδινές εμφανίσεις και δε θα θέλεις να το αποχωριστείς ούτε λεπτό.

Και ποια γυναίκα δε θέλει να έχει στην ντουλάπα της ένα φόρεμα που να το φοράει το καλοκαίρι και να μαγνητίζει με τη μία όλα τα βλέμματα; Τα H&M έχουν για ακόμα μία φορά τη λύση για εσένα!

Εμείς μόλις το είδαμε τρέξαμε να το αγοράσουμε και θα σου προτείναμε να κάνεις κι εσύ το ίδιο μιας και πρόκειται για ένα ρούχο που θα σε βγάλει από τη δύσκολη θέση σε κάθε σου έξοδο, είτε αυτή είναι πρωινή, είτε βραδινή

Αν θέλεις μάλιστα να βρεις ένα παπούτσι για να συνδυάσεις το φόρεμα που σου προτείνουμε, τότε πρέπει οπωσδήποτε να τσεκάρεις αυτά τα υπέροχα mules από τα H&M.

H&M στενό φόρεμα

Το συγκεκριμένο φόρεμα βγαίνει σε δύο αποχρώσεις και βρίσκεται σε προσφορά. Κοστίζει 15,99€ και μπορείς να το κάνεις δικό σου εδώ!

Λίγα λόγια τα H&M όπου θα βρεις το στενό ντραπέ φόρεμα

Η H&M (Hennes & Mauritz) είναι σουηδική πολυεθνική εταιρεία λιανικής πώλησης ειδών ένδυσης με ρούχα για άνδρες, γυναίκες, εφήβους και παιδιά. Διαθέτει περισσότερα από 4.500 καταστήματα σε 62 χώρες. Το 2015 μετρούσε περίπου 132.000 εργαζόμενους. Είναι η δεύτερη μεγαλύτερη εταιρεία λιανικής πώλησης ενδυμάτων παγκοσμίως, ακριβώς πίσω από την ισπανική Inditex (μητρική εταιρεία των Bershka, Massimo Dutti, Pull and Bear, Stradivarius, Zara και άλλων).

Ιδρύθηκε από τον Έρλινγκ Πέρεσον το 1947, όταν άνοιξε το πρώτο κατάστημα στην κεντρική οδό της Βεστερός στη Σουηδία. Το πρώτο όνομα της εταιρίας ήταν "Hennes" (ελληνικά: δικό της) αφού πουλούσε αποκλειστικά γυναικεία ρούχα. Το 1968, ο Πέρεσον απέκτησε το κατάστημα ένδυσης λιανικής του Μαουρίτζ Γουάλιντφορς, γεγονός που οδήγησε στην ένταξη της ανδρικής συλλογής στο φάσμα των προϊόντων του και στη μετονομασία "Hennes & Mauritz" (H&M).

TAGS