Αυτό είναι το φόρεμα που κοστίζει μόνο 4,99 ευρώ στο H&M

Σούπερ προσφορά!

Αρθρογράφος: Νεφέλη Ντατσοπούλου
Νεφέλη Ντατσοπούλου
Youweekly Editor
Αυτό είναι το φόρεμα που κοστίζει μόνο 4,99 ευρώ στο H&M

Οι εκπτώσεις ξεκίνησαν και αυτή τη στιγμή, στο online κατάστημα του H&M, μπορείς να βρεις το πιο στιλάτο και καθημερινό φόρεμα, το οποίο κοστίζει μόλις 4,99€. Πρόκειται χωρίς αμφιβολία για μία προσφορά που δεν γίνεται να χάσεις!

Και ποια γυναίκα δε θέλει να έχει στην ντουλάπα της ένα φόρεμα που να το φοράει το καλοκαίρι και να μαγνητίζει με τη μία όλα τα βλέμματα; Τα H&M έχουν για ακόμα μία φορά τη λύση για εσένα!

Εμείς μόλις το είδαμε τρέξαμε να το αγοράσουμε και θα σου προτείναμε σε κάθε περίπτωση να κάνεις κι εσύ το ίδιο μιας και πρόκειται για ένα ρούχο που θα μπορείς να φοράς με άνεση στις πρωινές σου εμφανίσεις και να είσαι ανά πάσα στιγμή στιλάτη.

Συνδύασε το φόρεμα που σου προτείνουμε με τα πιο must παπούτσια που θα βρεις στα H&M. Ρίξε εδώ μια ματιά εδώ!

H&M φόρεμα σε προσφορά

Όπως σου είπαμε βρίσκεται σε προσφορά και από 7,99 κοστίζει 4,99€. Μπορείς να το κάνεις δικό σου εδώ. Πρέπει ωστόσο να βιαστείς καθώς μένουν μόνο λίγα κομμάτια.

Λίγα λόγια τα H&M όπου θα βρεις το φόρεμα που κοστίζει μόνο 4,99€

Η H&M (Hennes & Mauritz) είναι σουηδική πολυεθνική εταιρεία λιανικής πώλησης ειδών ένδυσης με ρούχα για άνδρες, γυναίκες, εφήβους και παιδιά. Διαθέτει περισσότερα από 4.500 καταστήματα σε 62 χώρες. Το 2015 μετρούσε περίπου 132.000 εργαζόμενους. Είναι η δεύτερη μεγαλύτερη εταιρεία λιανικής πώλησης ενδυμάτων παγκοσμίως, ακριβώς πίσω από την ισπανική Inditex (μητρική εταιρεία των Bershka, Massimo Dutti, Pull and Bear, Stradivarius, Zara και άλλων).

Ιδρύθηκε από τον Έρλινγκ Πέρεσον το 1947, όταν άνοιξε το πρώτο κατάστημα στην κεντρική οδό της Βεστερός στη Σουηδία. Το πρώτο όνομα της εταιρίας ήταν "Hennes" (ελληνικά: δικό της) αφού πουλούσε αποκλειστικά γυναικεία ρούχα. Το 1968, ο Πέρεσον απέκτησε το κατάστημα ένδυσης λιανικής του Μαουρίτζ Γουάλιντφορς, γεγονός που οδήγησε στην ένταξη της ανδρικής συλλογής στο φάσμα των προϊόντων του και στη μετονομασία "Hennes & Mauritz" (H&M).

TAGS