«Όνειρο» η κόκκινη μίντι φούστα από τα H&M

Δεν γίνεται να μην την έχεις στην ντουλάπα σου!

Αρθρογράφος: Νεφέλη Ντατσοπούλου
Νεφέλη Ντατσοπούλου
Youweekly Editor
«Όνειρο» η κόκκινη μίντι φούστα από τα H&M

Αυτή η υπέροχη κόκκινη μίντι φούστα που βρήκαμε για εσένα στα καταστήματα H&M, είναι ένα σκέτο όνειρο για κάθε γυναίκα που θέλει να εντυπωσιάσει με την εμφάνισή της φέτος το καλοκαίρι. Άλλωστε δεν είναι τυχαίο ότι από την πρώτη κιόλας μέρα που κυκλοφόρησε έχει γίνει ανάρπαστη.

Εμείς μόλις την είδαμε τρέξαμε να την αγοράσουμε και θα σου προτείναμε να το κάνεις κι εσύ, καθώς αυτή τη φούστα μπορείς να τη φορέσεις από το πρωί μέχρι και το βράδυ και να τραβήξεις με άνεση πάνω σου όλα τα βλέμματα.

Μιας και θα μπεις ωστόσο στο online store, πρέπει να ρίξεις μια ματιά και σε αυτό το υπέροχο φόρεμα, το οποίο βρίσκεται σε μοναδική προσφορά και κοστίζει μόλις 4,99€. Δες το εδώ και θα σε "τρελάνει"!

H&M κόκκινη μίντι φούστα

Το καλύτερο απ' όλα βέβαια είναι η τιμή της καθώς κοστίζει μόλις 14,99€. Βγαίνει σε τρεις υπέροχες αποχρώσεις και μπορείς να την κάνεις δική σου εδώ.

Λίγα λόγια τα H&M όπου θα βρεις την κόκκινη μίντι φούστα

Η H&M (Hennes & Mauritz) είναι σουηδική πολυεθνική εταιρεία λιανικής πώλησης ειδών ένδυσης με ρούχα για άνδρες, γυναίκες, εφήβους και παιδιά. Διαθέτει περισσότερα από 4.500 καταστήματα σε 62 χώρες. Το 2015 μετρούσε περίπου 132.000 εργαζόμενους. Είναι η δεύτερη μεγαλύτερη εταιρεία λιανικής πώλησης ενδυμάτων παγκοσμίως, ακριβώς πίσω από την ισπανική Inditex (μητρική εταιρεία των Bershka, Massimo Dutti, Pull and Bear, Stradivarius, Zara και άλλων).

Ιδρύθηκε από τον Έρλινγκ Πέρεσον το 1947, όταν άνοιξε το πρώτο κατάστημα στην κεντρική οδό της Βεστερός στη Σουηδία. Το πρώτο όνομα της εταιρίας ήταν "Hennes" (ελληνικά: δικό της) αφού πουλούσε αποκλειστικά γυναικεία ρούχα. Το 1968, ο Πέρεσον απέκτησε το κατάστημα ένδυσης λιανικής του Μαουρίτζ Γουάλιντφορς, γεγονός που οδήγησε στην ένταξη της ανδρικής συλλογής στο φάσμα των προϊόντων του και στη μετονομασία "Hennes & Mauritz" (H&M).

TAGS