Αυτό το νυχτικό από τα Oysho το φοράς και έξω!

Μοναδικό κομμάτι!

Αρθρογράφος: Νεφέλη Ντατσοπούλου
Νεφέλη Ντατσοπούλου
Youweekly Editor
Αυτό το νυχτικό από τα Oysho το φοράς και έξω!

Αν αποφασίσεις να κάνεις δικό σου αυτό το μοναδικό νυφικό που βρήκαμε για εσένα στα καταστήματα Oysho, πρέπει οπωσδήποτε να το κάνεις δικό σου μιας και μπορείς άνετα να το φορέσεις και έξω για μία πρωινή έξοδό σου το καλοκαίρι.

Η νέα συλλογή των Oysho έχει ήδη κυκλοφορήσει και έχει για εσένα τα πιο ξεχωριστά κομμάτια. Μην χάσεις καθόλου χρόνο λοιπόν και ετοιμάσου ήδη να πας για ψώνια.

Εμείς μόλις το είδαμε τρέξαμε να το αγοράσουμε και θα σου προτείναμε να κάνεις κι εσύ το ίδιο μιας και είναι ένα νυχτικό πανέμορφο, το οποίο μπορεί να φορεθεί και έξω.

Βέβαια πρέπει να ρίξεις μια ματιά και σε αυτό το υπέροχο πράσινο σατέν φόρεμα που βρήκαμε για εσένα στα καταστήματα Oysho. Δες το εδώ και θα πάθεις πλάκα!

Oysho φλοράλ φόρεμα

Κοστίζει 39,99€ και μπορείς αν θέλεις να το κάνεις δικό σου εδώ.

Βέβαια είναι αλήθεια ότι μας τράβηξε την προσοχή και αυτό το μικροσκοπικό βελούδινο μπικίνι από τα Oysho. Δες το εδώ και θα σε "τρελάνει"!

Λίγα λόγια για τα Oysho όπου θα βρεις τo νυχτικό που φοράς και έξω

Η Oysho διαθέτει διάφορες σειρές προϊόντων - εσώρουχα, gymwear, sleepwear, beachwear, αξεσουάρ και υποδήματα – και οι κολεξιόν της είναι προσεκτικά επιλεγμένες, προσφέροντας σχεδιασμό και μόδα παράλληλα με την ποιότητα και την άνεση των ενδυμάτων.

Η πελάτισσα της Oysho είναι μια φυσική ανεξάρτητη και σίγουρη για τον εαυτό της γυναίκα, που προσέχει τη λεπτομέρεια, εκτιμά την ποιότητα και λαμβάνει υπόψη τις τελευταίες τάσεις της μόδας στον τρόπο που ντύνεται.

Η Oysho δημιουργήθηκε το 2001 και έχει παρουσία σε 44 χώρες με πάνω από 600 καταστήματα σε όλο τον κόσμο και με online καταστήματα σε 32 αγορές μέσω του www.oysho.com

TAGS