Αυτό το απαλό γαλάζιο σικάτο σακάκι από τα Stradivarius θα το ερωτευτείς! - Στην ακαταμάχητη τιμή των 12,99€

Δεν ξέρουμε αν θα το προλάβεις...

Αρθρογράφος: Χριστιάνα Μπράμο
Χριστιάνα Μπράμο
Youweekly Editor
Αυτό το απαλό γαλάζιο σικάτο σακάκι από τα Stradivarius θα το ερωτευτείς!  - Στην ακαταμάχητη τιμή των 12,99€

Γιατί ποτέ δεν φεύγει το μικρόβιο της fashionista από μέσα σου πρέπει ενδελεχώς να ενημερώνεσαι για τις μεγαλύτερες τάσεις της μόδας. Εμείς είμαστε εδώ και σου προτείνουμε ένα υπέροχο σικάτο απαλό γαλάζιο σακάκι από τα Stradivarius που θα ερωτευτείς παράφορα, στην ακαταμάχητη τιμή των 12,99€ !

Ανέκαθεν, μας βασανίζει η ώρα που πρέπει να αποφασίσουμε ποιο θα είναι το αποψινό μας συνολάκι και τι θα μας κάνει να ξεχωρίσουμε στη βραδινή μας έξοδο για ένα χαλαρό ποτό ή ένα κοκτεϊλάκι. Το τρομερά σικάτο σακάκι από τα Stradivarius θα ανάψει φωτιές στο δρόμο σου, όπου κι αν επιλέξεις να εμφανιστείς με αυτό.

Σου συνιστούμε να σπεύσεις γρήγορα να το αγοράσεις γιατί σε αυτήν την ανεπανάληπτη τιμή, είναι σίγουρο πως θα έχει κάνει φτερά μέχρι να πεις τη λέξη "κύμινο".

Το σικάτο σακάκι που θα ερωτευτείς από τα Stradivarius, στην ακαταμάχητη τιμή των 12,99€


Σακάκι με σουρωτά μανίκια

  • ΑΝΑΦ. 5905/641-V2020
  • 12,99 €

Σακάκι stradivarius

Το υπέρκομψο σακάκι μπορείς να συνδυάσεις με αυτές τις στυλάτες πλατφόρμες!

Το cool denim jacket που πρέπει να έχεις στη ντουλάπα σου! Μόνο 15,99 ευρώ στα Stradivarius!

Χρειάζεται συνήθως ένα μονάχα basic κομμάτι για να σε κάνει να λάμπεις και να έχεις αέρα μοντέλου σε κάθε εμφάνιση σου κι αυτό δεν είναι άλλο από ένα διαχρονικό και μοδάτο denim jacket, το οποίο θα βρεις στα Stradivarius με μόνο 15,99€ !

Δε μας πιστεύεις; Κι όμως είναι αλήθεια, το ψάξαμε και το βρήκαμε για εσένα και μόνο! Προλαβαίνεις δε προλαβαίνεις να σπεύσεις να το αγοράσεις... Απόλαυσέ το με ένα φόρεμα, ένα T-shirt και jeans ή με οτιδήποτε φανταστεί ο πολυμήχανος νους σου. Ένα είναι το σίγουρο: θα είσαι πάντα in fashion όπως και να το συνδυάσεις. Ανάδειξε τη fashion expert που κρύβεις μέσα σου τώρα!

Cool Denim Jacket

  • ΑΝΑΦ. 1765/555-V2020
  • 15,99 €

Stradivarius Denim Jacket

Συνδύασε το συγκλονιστικό αυτό denim με το υπέροχο boho φόρεμα των Stradivarius - Κοστίζει μόνο 7,99 ευρώ!