Δευτέρα, 26 Οκτωβρίου 2020 | Όροι χρήσης | Επικοινωνία

Αποκλειστικά για τολμηρές το σατινέ τοπ από τα Bershka

Αντέχεις να το δοκιμάσεις;

Αποκλειστικά για τολμηρές το σατινέ τοπ από τα Bershka
Shopping 01.08.2020 15:32
Από Νεφέλη Ντατσοπούλου

Αυτό το μοντέρνο σατινέ τοπ που βρήκαμε, μετά από μεγάλη αναζήτηση στα καταστήματα Bershka, το φοράνε αποκλειστικά οι τολμηρές. Θα αντέξεις να το δοκιμάσεις και να ανατρέψεις τα δεδομένα με την εμφάνισή σου;

Εμείς μόλις το είδαμε, τρέξαμε να το αγοράσουμε και θα σου προτείναμε να κάνεις κι εσύ το ίδιο μιας και είναι ένα ρούχο που δεν γίνεται να λείπει από τη συλλογή σου φέτος το καλοκαίρι. Θα σου δώσει στιλ και θα σε κάνει να ξεχωρίσεις μέσα στο πλήθος.

Επιπλέον, μπορεί να συνδυαστεί με πολλά ρούχα σου! Αν το γούστο σου είναι edgy, αγόρασέ το κι αυτό, μαζί με το πιο ανατρεπτικό σετ εσωρούχων.

Bershka σατινέ τοπάκι

Το καλύτερο απ 'όλα είναι η τιμή του καθώς κοστίζει μόλις 15,99€. Μπορείς να το κάνεις δικό σου εδώ.

Λίγα λόγια για τα Bershka, όπου θα βρεις το σατινέ τοπάκι

Η Bershka γεννιέται το 1998 ως νέα επωνυμία του Ομίλου Inditex.

Η Bershka παρουσιάζεται ως σημείο αναφοράς για την μόδα που απευθύνεται σε αυτό το ολοένα και πιο απαιτητικό κοινό και, μέσα σε 2 μόνο χρόνια, φτάνει τα 100 καταστήματα θεμελιώνοντας έτσι το κύρος της επωνυμίας. Σήμερα, μετά από 18 χρόνια, η αλυσιδα έχει πάνω από 1000 καταστήματα σε πάνω από 70 αγορές, με πωλήσεις οι οποίες αντιπροσωπεύουν το 9% των συνολικών εσόδων του ομίλου.

Τα καταστήματα της Bershka ανά τον κόσμο διακρίνονται για τη στρατηγική τους θέση και την προσεγμένη αρχιτεκτονική τους.

Οι εγκαταστάσεις γίνονται χώροι πρωτοπορίας, με ευρυχωρία και προσεγμένη εικόνα που περιλαμβάνει από τις βιτρίνες έως και τη διαρρύθμιση των ενδυμάτων στο εσωτερικό τους Η Bershka επιλέγει τις καλύτερες εμπορικές ζώνες σε κάθε πόλη και εγκαθίσταται στις πιο διακεκριμένες περιοχές των κύριων εμπορικών πυρήνων. Συχνά επιλέγονται μοναδικά κτήρια, τα οποία ανακαινίζονται και προσαρμόζονται στην εικόνα της επωνυμίας και στη φιλοσοφία της Bershka από το στούντιο αρχιτεκτονικής της.

Δείτε επίσης στο Υouweekly.gr:

Στα Bershka θα βρεις φούστα με 3,99 ευρώ - Ψηλόμεση και cargo

Μόνο οι τολμηρές θα φορέσουν αυτό το jogger παντελόνι από τα Bershka

TAGS
Share