Τολμάς να φορέσεις αυτό το σετ εσωρούχων από τα Bershka;

Είναι το πιο ανατρεπτικό look

Αρθρογράφος: Νεφέλη Ντατσοπούλου
Νεφέλη Ντατσοπούλου
Youweekly Editor
Τολμάς να φορέσεις αυτό το σετ εσωρούχων από τα Bershka;

Η νέα συλλογή των καταστημάτων Bershka έχει ήδη βγει σε κυκλοφορία, και εμείς εντοπίσαμε ένα πολύ ιδιαίτερο σετ εσωρούχων, το οποίο είναι σίγουρο, πως μόνο λίγες γυναίκες θα τολμήσουν να το φορέσουν. Τα εσώρουχα αυτά ξεφεύγουν από τα καθιερωμένα και υπόσχονται να βάλουν "φωτιά" στις νύχτες σου.

Η μόδα φαίνεται πως έχει κάνει μία μεγάλη στροφή προς τα 90's και εσύ οφείλεις να ακολουθήσεις τις επιταγές της, αν θέλεις να είσαι πάντα στιλάτη και να μαγνητίζεις πάνω σου όλα τα βλέμματα.

Με μία γρήγορη βόλτα που κάναμε στη νέα συλλογή των Bershka διαπιστώσαμε, πως τα κομμάτια που προτείνει δεν είναι καθόλου συνηθισμένα, και πως πλέον, η αισθητική του απευθύνεται σε ένα συγκεκριμένο κοινό.

Αν λοιπόν κι εσύ ανήκεις σε αυτό το κοινό, πρέπει να ετοιμαστείς να κάνεις τα ψώνια σου και να δοκιμάσεις και αυτή την πολύ ιδιαίτερη φούστα που βρήκαμε στα Bershka. Δες την εδώ και θα «χάσεις» το μυαλό σου.

Αυτό το σετ εσωρούχων λοιπόν, είναι μαύρο και με πιο αθλητικό στιλ, ενώ πάνω του έχει φωτιές. Εμείς μόλις το είδαμε τρέξαμε να το αγοράσουμε και θα σου προτείναμε να κάνεις κι εσύ το ίδιο, αν το στιλ του συμβαδίζει μαζί του.

Bershka σετ εσωρούχων

Το καλύτερο απ' όλα είναι η τιμή τους καθώς, παρόλο που βρίσκονται στη νέα συλλογή, κοστίζουν μόλις 9,99€. Μπορείς αν θέλεις να τα κάνεις δικά σου εδώ.

Λίγα λόγια για τα Bershka, όπου θα βρεις το σετ εσωρούχων

Η Bershka γεννιέται το 1998 ως νέα επωνυμία του Ομίλου Inditex.

Η Bershka παρουσιάζεται ως σημείο αναφοράς για την μόδα που απευθύνεται σε αυτό το ολοένα και πιο απαιτητικό κοινό και, μέσα σε 2 μόνο χρόνια, φτάνει τα 100 καταστήματα θεμελιώνοντας έτσι το κύρος της επωνυμίας. Σήμερα, μετά από 18 χρόνια, η αλυσιδα έχει πάνω από 1000 καταστήματα σε πάνω από 70 αγορές, με πωλήσεις οι οποίες αντιπροσωπεύουν το 9% των συνολικών εσόδων του ομίλου.

Τα καταστήματα της Bershka ανά τον κόσμο διακρίνονται για τη στρατηγική τους θέση και την προσεγμένη αρχιτεκτονική τους.

TAGS