Aυτό το φόρεμα θα σε ταξιδέψει στις Κυκλάδες! - Αποκλειστικά στα Zara και μόνο 15,99€

Με αυτό το φόρεμα θα είναι πάντα καλοκαίρι!

Αρθρογράφος: Χριστιάνα Μπράμο
Χριστιάνα Μπράμο
Youweekly Editor
Aυτό το φόρεμα θα σε ταξιδέψει στις Κυκλάδες! - Αποκλειστικά στα Zara και μόνο 15,99€

Τι κι αν ζούμε ένα διαφορετικό καλοκαίρι εν μέσω πανδημίας, δεν πρέπει να ξεχνάμε να κάνουμε πράγματα για εμάς ώστε να αισθανόμαστε και να είμαστε όμορφες. Πώς θα το καταφέρετε αυτό; Μα φυσικά επιδιδόμενες στο Shopping! Βρήκαμε ένα τέλειο φόρεμα από τα ZARA που θα σας ταξιδέψει στις Κυκλάδες μόνο στη θέαση του.

Το φόρεμα αυτό μυρίζει καλοκαίρι, θυμίζει θάλασσα και κύμα, είναι με λίγα λόγια το καλοκαίρι το ίδιο! Μπορεί να συνδυαστεί με πλατφόρμα ή σανδάλι και με χρυσά αξεσουάρ.

Το φόρεμα που θα σε ταξιδέψει στις Κυκλάδες! - Αποκλειστικά στα Zara και μόνο 15,99€

Θα το βρεις εδώ

Φόρεμα - έργο τέχνης με μόνο 5,99 ευρώ στα Zara - Έχει παντού πούλιες

Θα θέλεις να φοράς μόνο αυτό το μαύρο φόρεμα από τα Zara

Είναι σίγουρο πως αν πας στα καταστήματα Zara και κάνεις δικό σου αυτό το μαύρο φόρεμα που βρήκαμε για εσένα, θα θες να φοράς μόνο αυτό και κανένα άλλο. Πρόκειται χωρίς αμφιβολία για το ρούχο που θα αναδείξει τη σιλουέτα σου και θα σε κάνει να φαίνεσαι... μισή!

Εμείς μόλις το είδαμε τρέξαμε να το αγοράσουμε καθώς αποτελεί ένα ρούχο που μπορεί να φορεθεί με άνεση χειμώνα καλοκαίρι, από το πρωί μέχρι το βράδυ, ανάλογα τα στοιχεία με τα οποία θα επιλέξεις να το συνδυάσεις.

Θα σου προτείναμε λοιπόν να κάνεις κι εσύ το ίδιο και να τολμήσεις να βάλεις στη συλλογή σου ένα ρούχο που θα σε κάνει να ξεφύγεις από τα κλασικά και να δοκιμάσεις κάτι πιο ανατρεπτικό.

ZARA μαύρο φόρεμα

Το καλύτερο απ' όλα είναι βέβαια η τιμή του, καθώς το ρούχο αυτό, κοστίζει μόλις 39,95€. Μπορείς αν θέλεις να το κάνεις δικό σου εδώ.

Αν πάλι θέλεις να δεις κάτι στα εκπτωτικά, τότε θα σου προτείναμε να ρίξεις μια ματιά σε αυτά τα 3 φορέματα που βρήκαμε σε σούπερ τιμές!

TAGS