Η "εξωτική" φούστα από τα H&M θα σε μεταφέρει στις Μπαχάμες!

Μόνο 9,99€!

Αρθρογράφος: Χριστιάνα Μπράμο
Χριστιάνα Μπράμο
Youweekly Editor
Η

Ένα ταξίδι στις εξωτικές Μπαχάμες και τα καταγάλανα νερά στα οποία καθρεφτίζεται ακόμη και μικρότερη λεπτομέρεια είναι φαντασίωση για την καθεμία από εμάς. Τι κι αν δεν είναι απόλυτα εφικτή η τέλεση ενός τέτοιου ταξιδιού, εμείς σου έχουμε τη λύση. Το εξωτικό σορτσάκι από τα H&M θα σε μεταφέρει απευθείας σε mood - Μπαχάμες!

Το σορτσάκι εκτός από εξωτικό είναι και σε φανταστική τιμή αφού κάνει μόλις 9,99€! Μπορεί να φορεθεί με ένα τοπάκι σε παλ και basic αποχρώσεις, με δετά πέδιλα, ενώ ένα ψάθινο καπέλο και μία ψάθινη τσάντα θα απογειώσουν το σύνολό σου.

Αυτή είναι το "εξωτικό" σορτσάκι από τα H&M που θα σε μεταφέρει στις Μπαχάμες!

 H&M  Εξωτική φούστα

Μπορείς να το βρεις εδώ

Συνδύασε το σορτσάκι με αυτά τα τρομερά τοπάκια που κάνουν θραύση

Αυτό είναι το φόρεμα που κοστίζει μόνο 4,99 ευρώ στο H&M

Οι εκπτώσεις ξεκίνησαν και αυτή τη στιγμή, στο online κατάστημα του H&M, μπορείς να βρεις το πιο στιλάτο και καθημερινό φόρεμα, το οποίο κοστίζει μόλις 4,99€. Πρόκειται χωρίς αμφιβολία για μία προσφορά που δεν γίνεται να χάσεις!

Και ποια γυναίκα δε θέλει να έχει στην ντουλάπα της ένα φόρεμα που να το φοράει το καλοκαίρι και να μαγνητίζει με τη μία όλα τα βλέμματα; Τα H&M έχουν για ακόμα μία φορά τη λύση για εσένα!

Εμείς μόλις το είδαμε τρέξαμε να το αγοράσουμε και θα σου προτείναμε σε κάθε περίπτωση να κάνεις κι εσύ το ίδιο μιας και πρόκειται για ένα ρούχο που θα μπορείς να φοράς με άνεση στις πρωινές σου εμφανίσεις και να είσαι ανά πάσα στιγμή στιλάτη.

Συνδύασε το φόρεμα που σου προτείνουμε με τα πιο must παπούτσια που θα βρεις στα H&M. Ρίξε εδώ μια ματιά εδώ!

H&M φόρεμα σε προσφορά

Όπως σου είπαμε βρίσκεται σε προσφορά και από 7,99 κοστίζει 4,99€. Μπορείς να το κάνεις δικό σου εδώ. Πρέπει ωστόσο να βιαστείς καθώς μένουν μόνο λίγα κομμάτια.

TAGS