Το φόρεμα των Zara που ξεπούλησε πιο πολύ απ΄όλα τώρα μόνο με 15,99 ευρώ

Έχουν μείνει ελάχιστα κομμάτια

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Το φόρεμα των Zara που ξεπούλησε πιο πολύ απ΄όλα τώρα μόνο με 15,99 ευρώ

Μόνο με 15,99 € θα βρεις στα Zara ένα απίστευτο φόρεμα το οποίο ξεπούλησε στα καταστήματα περισσότερο απ'όλα. Είναι μια ευκαιρία που δεν πρέπει να χάσεις με τίποτα γιατί δεν πρόκειται να την βρεις ξανά.

Το συγκεκριμένο είναι το ιδανικό για να δημιουργήσει απίστευτα looks για τις καθημερινές σου ή πιο βραδινές σου εμφανίσεις με τις κολλητές ή το... αίσθημα σου.

Πρόκειται για το μίντι φόρεμα από ύφασμα με μείγμα λινού. Κοντό μανίκι που καταλήγει σε λάστιχο. Λεπτομέρεια πιέτες μπροστά. Ζώνη με φοδραρισμένη αγκράφα από το ίδιο ύφασμα. Κλείσιμο μπροστά με κουμπιά.

Να σημειώσουμε πως το ύφασμα του είναι από βισκόζη η οποία λαμβάνεται από ξύλο δασών που τυγχάνουν μιας βιωσιμότερης διαχείρισης, όπου καλλιεργούνται δέντρα με ελεγχόμενο τρόπο και με προγράμματα που διασφαλίζουν την αναδάσωσή τους. Επίσης, είναι πιστοποιημένη από το Ευρωπαϊκό οικολογικό σήμα Eurolabel, επειδή πληροί τα απαιτητικά περιβαλλοντικά πρότυπα στην διαδικασία παραγωγής της. Επίσης, θα θέλεις να φοράς μόνο αυτό το μαύρο φόρεμα από τα Zara

Αυτό είναι το φόρεμα των Zara που ξεπούλησε περισσότερο απ'όλα

Φόρεμα animal print - 15,99 €

Zara φόρεμα εκπτώσεις

Δεν υπάρχει περίπτωση να κάνει μόνο 5,99 € - Το φόρεμα από τα Zara που θα σε "στείλει"

Ο Αύγουστος εκτός από την αρκετή ζέστη φημίζεται και για τις καλές εκπτώσεις του. Οι τιμές στα Zara "αγγίζουν" πλέον το πάτωμα και όλες οι fashion addicts κάνουν μεγάλες χαρές. Τώρα είναι η ευκαιρία για ένα μεγάλο shopping spree! Άσε τη ζάλη του σόπινγκ να σε συνεπάρει και ξέχνα λίγο τη ζέστη που υπάρχει έξω. Το φόρεμα που διαλέξαμε για εσένα από τα Zara θα σε "στείλει" μόλις δεις το πόσο παράφορα κομψό είναι στην συγκλονιστική τιμή των 5,99€!

Το φόρεμα αυτό είναι ιδανικό για το βράδυ, για μία βόλτα στο κέντρο ή στο νησί με τις φίλες σου με ένα ποτό στο χέρι ή για φαγητό πρώτο τραπέζι πίστα με θέα τη θάλασσα ή την... Ακρόπολη για όσες δεν βρίσκονται διακοπές. Δες το παρακάτω!

Το φόρεμα από τα Zara που θα σε "στείλει" - Στην συγκλονιστική τιμή των 5,99€!

zara φορεμα γαλαζιο2

Βρες το εδώ!

Συνδύασε το κομψό γαλάζιο πουά φόρεμα με μία από αυτές τις τρομερά στιλάτες τσάντες!

TAGS