"Θύελλα" θετικών σχολίων θα προκαλέσεις με αυτό το λευκό αέρινο φόρεμα από τα H&M - Μόνο 7,99€

Προλαβαίνεις δεν προλαβαίνεις!

Αρθρογράφος: Χριστιάνα Μπράμο
Χριστιάνα Μπράμο
Youweekly Editor

Με αυτό το λευκό αέρινο φόρεμα που βρήκαμε στα H&M θα προκαλέσεις θύελλα αντιδράσεων, θετικών εννοείται γιατί τα κοπλιμέντα θα πέφτουν φωτιά! Μη χάσεις το αποκλειστικό αυτό κομμάτι που είναι σε ανεπανάληπτα οικονομική τιμή. Κοστίζει μόλις 7,99€!

Το συγκεκριμένο λευκό φόρεμα, πέρα από άκρως καλοκαιρινό έχει και αέρα νησιού. Άνετα όμως φοριέται και οπουδήποτε αλλού επιθυμείς ανάλογα με το τι άλλο θα επιλέξεις για να ολοκληρώσεις το σύνολό σου. Μία υπέροχη ιδέα θα ήταν ένα τσαντάκι με κρόσσια σε καφέ απόχρωση και ένα ζευγάρι σανδάλια ή πέδιλα με τακούνι.

Αρκετά καλή επιλογή θα ήταν ένα ζευγάρι σκουλαρίκια σε έντονο χρώμα, όπως κόκκινο, ώστε να κάνουν αντίθεση και βεβαίως να σε κάνουν να ξεχωρίσεις. Το πανέμορφο λευκό φόρεμα με τον αέρα νησιού είναι σίγουρο ότι θα σε ξετρελάνει και θα σου φωτίσει το πρόσωπο.

Αυτό είναι το πανέμορφο λευκό φόρεμα με τον αέρα νησιού από τα Η&M και κοστίζει μόνο 7,99€

h&m λευκό φόρεμα

Βρες το εδώ.

Ακόμη μία φοβερή επιλογή σε φόρεμα είναι αυτό το μίνι φουστάνι με λουλουδάκια. Τσέκαρέ το εδώ και θα μας θυμηθείς!

Εκτός από το πανέμορφο λευκό φόρεμα το μυαλό θα σου πάρει αυτή η "εξωτική" φούστα από τα H&M θα σε μεταφέρει στις Μπαχάμες!

Ένα ταξίδι στις εξωτικές Μπαχάμες και τα καταγάλανα νερά στα οποία καθρεφτίζεται ακόμη και μικρότερη λεπτομέρεια είναι φαντασίωση για την καθεμία από εμάς. Τι κι αν δεν είναι απόλυτα εφικτή η τέλεση ενός τέτοιου ταξιδιού, εμείς σου έχουμε τη λύση. Το εξωτικό σορτσάκι από τα H&M θα σε μεταφέρει απευθείας σε mood - Μπαχάμες!

Το σορτσάκι εκτός από εξωτικό είναι και σε φανταστική τιμή αφού κάνει μόλις 9,99€! Μπορεί να φορεθεί με ένα τοπάκι σε παλ και basic αποχρώσεις, με δετά πέδιλα, ενώ ένα ψάθινο καπέλο και μία ψάθινη τσάντα θα απογειώσουν το σύνολό σου.

Αυτή είναι το "εξωτικό" σορτσάκι από τα H&M που θα σε μεταφέρει στις Μπαχάμες!

 H&M  Εξωτική φούστα

Μπορείς να το βρεις εδώ

Συνδύασε το σορτσάκι με αυτά τα τρομερά τοπάκια που κάνουν θραύση

TAGS