Σε απίστευτα χαμηλή τιμή αυτό το ανεπανάληπτα αισθησιακό φόρεμα από τα Stradivarius

Κοστίζει μόνο 4€ και είναι τέρμα κολακευτικό!

Αρθρογράφος: Χριστιάνα Μπράμο
Χριστιάνα Μπράμο
Youweekly Editor
Σε απίστευτα χαμηλή τιμή αυτό το ανεπανάληπτα αισθησιακό φόρεμα από τα Stradivarius

Οι εκπτώσεις στα Stradivarius έχουν απογειωθεί, ενώ οι τιμές έχουν φτάσει στο "πάτωμα". Ο ενθουσιασμός μας ήταν τεράστιος όταν ανακαλύψαμε αυτό το κομμάτι - διαμάντι που όμοιό του δεν έχουμε δει. Αυτό το αισθησιακό φόρεμα με τα φουσκωτά μπράτσα είναι από εκείνα που δεν πρέπει να χάσεις γιατί είναι μοναδικά και διαφορετικά. Το συγκεκριμένο είναι και σε απίστευτα χαμηλή τιμή!

Το φόρεμα αυτό είναι και σε άκρως καλοκαιρινό χρώμα καθώς είναι λεμονί! Ταιριάζει με τα πάντα, ενώ ένα ζευγάρι πλατφόρμες ή ψηλά πέδιλα θα το αναδείξουν ακόμη περισσότερο.

Αυτό είναι το ανεπανάληπτα αισθησιακό φόρεμα από τα Stradivarius που βρίσκεται σε απίστευτα χαμηλή τιμή


Φουσκωτό φόρεμα από ποπλίνα

  • ΑΝΑΦ. 0506/256/306
  • 3.99 €

Stradivarius κίτρινο φόρεμα

Stradivarius κίτρινο φόρεμα φουσκωτά μανίκια

Άλλο ένα αισθησιακό φόρεμα που είναι ικανό να "ξυπνήσει" τις αισθήσεις θα βρεις εδώ!

Συνδύασε το λεμονί φόρεμα με αυτό το σακίδιο και κάνε το έξτρα street style - Με αυτό το φανταστικό σακίδιο πλάτης θα πας παντού! - Αποκλειστικά στα Stradivarius

Μέσα στη μέρα κάνεις 1002 πράγματα, πηγαίνεις δουλειά, ίσως σουπερμάρκετ, βόλτα με τις φίλες και πολλά ακόμη. Πώς να χωρέσεις όλα αυτά που έχεις ανάγκη σε ένα μικρό τσαντάκι; Δεν γίνεται πάντα αυτό, εδικά όταν είσαι busy woman και τρέχεις από το πρωί μέχρι το βράδυ! Με αυτό το λευκό σακίδιο πλάτης που διαλέξαμε για σένα από τα Stradivarius θα πας παντού.

Θα εκτινάξεις το level του στιλ σου στα ύψη με αυτήν τη θεϊκή τσάντα! Συνδυάζεται εννοείται με ο,τι βάλει ο νους σου και εκτός από fashionista, γιατί πρέπει να σημειωθεί πως όλες έχουν από μία παρόμοια, θα είσαι και εξαιρετικά άνετη. Αυτό το σακίδιο πλάτης από τα Stradivarius θα σου λύσει κυριολεκτικά τα χέρια.

Αυτό είναι το φανταστικό σακίδιο πλάτης θα πας παντού! - Αποκλειστικά στα Stradivarius

 Stradivarius σακίδιο πλάτης λευκό

Συνδύασε το τρομερά στιλάτο λευκό σακίδιο πλάτης με αυτό το ανεπανάληπτο ροδακινί φόρεμα που θα ζητάνε οι κολλητές σου να τους δανείσεις!