Θα σου "πάρει" τα μυαλά αυτό το μαύρο πλεκτό τσαντάκι - Αποκλειστικά στα Zara και για λίγο!

Μόνο 9,99€

Αρθρογράφος: Χριστιάνα Μπράμο
Χριστιάνα Μπράμο
Youweekly Editor
Θα σου

Ανέκαθεν το διαφορετικό προκαλούσε αντιδράσεις. Άλλοι το φοβούνται και δεν το τολμούν και άλλοι το απολαμβάνουν με ορμή. Η επιλογή είναι δική σου. Στα zara ανακαλύψαμε ένα παρόμοιο κομμάτι, ένα μαύρο πλεκτό τσαντάκι που θα σου "πάρει τα μυαλά". Δεν θα υπάρχει για πολύ ακόμα.

Το μαύρο πλεκτό τσαντάκι είναι και "τρελά" οικονομικό καθώς κοστίζει μόλις 9,99€. Εκείνο που το κάνει να διαφέρει το τσαντάκι αυτό είναι οι λεπτομέρειες που υπάρχουν πάνω του. Χαρακτηριστικά, κεντημένα περιμετρικά της επιφάνειας υπάρχουν ορισμένα γυαλιστερά πετράδια, που θυμίζουν καθρέπτη. Μοναδικό έτσι; Αυτό το πλεκτό τσαντάκι είναι για όσες "γνωρίζουν" και αγαπούν να τολμούν.

Αυτό είναι το μαύρο πλεκτό τσαντάκι που θα σου "πάρει" τα μυαλά - Μόνο στα Zara και για λίγο!

μαύρο πλεκτό τσαντάκι zara

Βρες το εδώ.

Δεν το πιστεύαμε όταν το είδαμε αυτό. "Δεν υπάρχει περίπτωση να κάνει μόνο 5,99€" σκεφτήκαμε. Κι όμως, αυτό είναι το φόρεμα από τα Zara που θα σε "στείλει".

Το φόρεμα των Zara που ξεπούλησε πιο πολύ απ΄όλα τώρα μόνο με 15,99 ευρώ

Μόνο με 15,99 € θα βρεις στα Zara ένα απίστευτο φόρεμα το οποίο ξεπούλησε στα καταστήματα περισσότερο απ'όλα. Είναι μια ευκαιρία που δεν πρέπει να χάσεις με τίποτα γιατί δεν πρόκειται να την βρεις ξανά.

Το συγκεκριμένο είναι το ιδανικό για να δημιουργήσει απίστευτα looks για τις καθημερινές σου ή πιο βραδινές σου εμφανίσεις με τις κολλητές ή το... αίσθημα σου.

Πρόκειται για το μίντι φόρεμα από ύφασμα με μείγμα λινού. Κοντό μανίκι που καταλήγει σε λάστιχο. Λεπτομέρεια πιέτες μπροστά. Ζώνη με φοδραρισμένη αγκράφα από το ίδιο ύφασμα. Κλείσιμο μπροστά με κουμπιά.

Να σημειώσουμε πως το ύφασμα του είναι από βισκόζη η οποία λαμβάνεται από ξύλο δασών που τυγχάνουν μιας βιωσιμότερης διαχείρισης, όπου καλλιεργούνται δέντρα με ελεγχόμενο τρόπο και με προγράμματα που διασφαλίζουν την αναδάσωσή τους. Επίσης, είναι πιστοποιημένη από το Ευρωπαϊκό οικολογικό σήμα Eurolabel, επειδή πληροί τα απαιτητικά περιβαλλοντικά πρότυπα στην διαδικασία παραγωγής της. Επίσης, θα θέλεις να φοράς μόνο αυτό το μαύρο φόρεμα από τα Zara

Αυτό είναι το φόρεμα των Zara που ξεπούλησε περισσότερο απ'όλα

Φόρεμα animal print - 15,99 €

Zara φόρεμα εκπτώσεις

TAGS