Zara: Αυτό το οικονομικό τζιν παντελόνι της νέας συλλογής είναι για χειμώνα - καλοκαίρι

Πρέπει όλες να έχουμε ένα τέτοιο παντελόνι στην ντουλάπα μας

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Zara: Αυτό το οικονομικό τζιν παντελόνι της νέας συλλογής είναι για χειμώνα - καλοκαίρι

Σίγουρα κάθε γυναικεία ντουλάπα έχει πάνω από 3 τζιν παντελόνι, αφού είναι το πιο κλασικό και διαχρονικό κομμάτι. Ταιριάζει με όλα, ενώ ανάλογες την περίσταση συνδυάζεται και με όλα. Για αυτό και σου προτείνω να αγοράσεις, από τη νέα συλλογή των Zara, ένα τζιν που φοριέται χειμώνα - καλοκαίρι.

Τα τζιν παντελόνι, ταιριάζουν σε όλες τις σιλουέτες και σε όλα τα σχήματα του κορμιού για αυτό και τα επιλέγουμε περισσότερο από φούστες ή φορέματα. Επίσης, είναι και πολύ άνετα στο να κάθεσαι ή αν φυσάει αφού δεν φοβάσαι μην σηκωθεί και... φανεί τίποτα.

Το συγκεκριμένο, που βρήκα στη νέα συλλογή των Zara, είναι ψηλόμεσο τζιν με πέντε τσέπες. Ξεβαμμένη όψη και έχει λεπτομέρεια με σκισίματα στο μπροστινό μέρος. Κλείσιμο μπροστά με φερμουάρ και μεταλλικό κουμπί.

Μπορείς να το φορέσεις και τώρα το καλοκαίρι - αφού έχει και σκισίματα - με ένα λευκό τοπάκι ή ότι άλλο χρώμα θέλεις εσύ και με ένα ζευγάρι σανδάλια. Αν θέλεις να βγεις για ποτό, βάλτο με ψηλά πέδιλα ή πλατφόρμες.

Επίσης, μπορεί να φορεθεί και το χειμώνα, λόγω του υφάσματος του. Με ένα πουλοβεράκι, sneakers ή μποτάκια είσαι έτοιμη.

Αυτό είναι το τζιν παντελόνι της νέας συλλογής των Zara που φοριέται χειμώνα - καλοκαίρι

Τζιν Ζ1975 hi - rise straight με σκισίματα - 25,95 €

Zara νέα συλλογή τζιν παντελόνι

Από την άλλη, μήπως ψάχνεις το πιο άνετο πέδιλο για τις βραδινές σου εμφανίσεις; Θα το βρεις σε όλα τα καταστήματα των Zara σε ένα απίστευτο κατακόκκινο χρώμα. Είναι δερμάτινο και αν θέλεις μπορείς να το φορέσεις τόσο χειμώνα, όσο και καλοκαίρι. Μπορείς να το βρεις εδώ και να το συνδυάσεις αν θέλεις με το τζιν παντελόνι που είδε παραπάνω. Ταιριάζουν τέλεια.

TAGS