Το πιο άνετο πέδιλο θα το βρεις στα Zara - Είναι κατακόκκινο και δερμάτινο

Θα το φοράς σε κάθε σου εμφάνιση

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Το πιο άνετο πέδιλο θα το βρεις στα Zara - Είναι κατακόκκινο και δερμάτινο

Ψάχνεις το πιο άνετο πέδιλο για τις βραδινές σου εμφανίσεις; Θα το βρεις σε όλα τα καταστήματα των Zara σε ένα απίστευτο κατακόκκινο χρώμα. Είναι δερμάτινο και αν θέλεις μπορείς να το φορέσεις τόσο χειμώνα, όσο και καλοκαίρι.

Το συγκεκριμένο ύψος τακουνιού, είναι το κατάλληλο για εσένα που όταν βγαίνεις σε κάποιο μπαράκι ή κλαμπ με την παρέα σου δεν σταματάς το χορό. Είναι αναπαυτικά και δεν θα σε πονέσουν καθόλου.

Πρόκειται για το δερμάτινο πέδιλο με τακούνι διαθέσιμο σε διάφορα χρώματα, εκτός του κόκκινου. Είναι δερμάτινο πάνω μέρος στο πάνω μέρος και έχει επίσης, λεπτό λουρί στο μπροστινό μέρος. Μεσαίο επενδυμένο τακούνι και τετραγωνισμένη μύτη και φτέρνα. Κλείσιμο με αγκράφα στη μπαρέτα που τυλίγει τον αστράγαλο.

Μπορείς να το συνδυάσεις εύκολα με ένα απλό και κλασικό μαύρο φόρεμα ή αν το πάρεις σε μαύρο χρώμα μπορείς να το φορέσεις με όλες τις αποχρώσεις. Αν πάλι θέλεις τα κόκκινα πέδιλα, αλλά προτιμάς να τα φορέσεις με τζιν, επέλεξε σκουρόχρωμες αποχρώσεις στο look σου για να φαίνονται εντυπωσιακά τα πόδια σου.

Να σημειώσω πως το συγκεκριμένο πέδιλο έχει τεχνικό εύκαμπτο πάτο αφρού από λάτεξ, σχεδιασμένο για να προσφέρει μεγαλύτερη άνεση.

Μπορείς επίσης να το συνδυάσεις με ένα printed φόρεμα που θα βρεις στα Zara και έχει ξεπουλήσεις περισσότερο από όλα. Μάλιστα, βρίσκεται και σε έκπτωση. Είναι τύπου ζεβρέ και ταιριάζει άψογα με τα πέδιλα. Πρόσθεσε στο μακιγιάζ σου επίσης κόκκινο κραγιόν, πιάσε τα μαλλιά σου κότσο για να φαίνονται όλα τα χαρακτηριστικά του προσώπου σου και είσαι έτοιμη.

Αυτό είναι το άνετο δερμάτινο κατακόκκινο πέδιλο των Zara

Δερμάτινο πέδιλο με τακούνι minimal - 49,95 €

Zara κόκκινα δερμάτινα πέδιλα

ΣΥΝΘΕΣΗ

  • ΑΝΩ - 100% ΔΕΡΜΑ ΑΙΓΟΕΙΔΩΝ
  • ΕΠΕΝΔΥΣΗ 100% ΔΕΡΜΑ ΑΙΓΟΕΙΔΩΝ
  • ΣΟΛΑ - 100% ΚΑΟΥΤΣΟΥΚ
  • ΠΑΤΟΣ - 100% ΔΕΡΜΑ ΑΙΓΟΕΙΔΩΝ
TAGS