Είναι σούπερ αυτό το κατακόκκινο φόρεμα των Zara - Με "καυτό" σκίσιμο και ανοιχτό ντεκολτέ

Έρχεται σύντομα στα καταστήματα και ήδη το θέλουν όλες οι γυναίκες

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Είναι σούπερ αυτό το κατακόκκινο φόρεμα των Zara - Με

Η νέα συλλογή των Zara είναι απλά απίστευτη! Έχει μοναδικά κομμάτια που "καλύπτουν" όλες τις ανάγκες των γυναικών. Ενώ, το σικάτο στιλ έχει τον κύριο ρόλο. Για παράδειγμα αυτό το κατακόκκινο φόρεμα με το "καυτό" σκίσιμο στο πόδι και το ανοιχτό ντεκολτέ, είναι σούπερ.

Τώρα το καλοκαίρι ειδικά, αν είσαι μαυρισμένη... τέρμα, θα δείχνει υπέροχο στην σκούρα επιδερμίδα σου. Το κόκκινο χρώμα είναι η καλύτερη επιλογή για να τραβήξεις όλα τα βλέμματα προς το μέρος σου.

Μάλιστα, είναι η καλύτερη επιλογή για να το φορέσεις σε μια επίσημη έξοδο σου. Για παράδειγμα, αν είσαι καλεσμένη σε γάμο, μπορείς να το συνδυάσεις με ένα ζευγάρι μαύρα λεπτά πέδιλα και χρυσά διακριτικά σκουλαρίκια. Πιάσε τα μαλλιά σου έναν σφιχτό ψηλό κότσο ή δημιούργησε ένα wet look, κάνοντας τα όλα πίσω, κάνε ένα glam μακιγιάζ (Πρόσεχε όμως μην το παρακάνεις) και είσαι έτοιμη να κλέψεις μέχρι και τα βλέμματα από τη νύφη.

Από την άλλη βέβαια, μπορείς να το φορέσεις με ένα ζευγάρι nude μυτερές με λεπτό τακούνι γόβες, ένα μικρό χρυσό κολιέ στο λαιμό και κάνε στα μαλλιά σου μικρές ανάλαφρες μπούκλες. Αν είσαι λάτρης φουλ του κόκκινου, φόρεσε τα και με αυτά τα δερμάτινα και άνετα στο περπάτημα πέδιλα.

Βέβαια ότι και να βάλεις, με αυτό το φόρεμα απαρατήρητη δεν περνάς...

Αυτό είναι το σούπερ κατακόκκινο φόρεμα των Zara με το "καυτό" σκίσιμο και το ανοιχτό ντεκολτέ

Φόρεμα σατινέ σε στιλ lingerie - 29,95 €

Φόρεμα με V ντεκολτέ και λεπτές τιράντες που σταυρώνουν στην πλάτη. Λεπτομέρεια με κόμπο μπροστά. Κάτω μέρος με σκίσιμο μπροστά. Κλείσιμο στο πλάι με κρυφό φερμουάρ στη ραφή.

Zara κόκκινο σατέν φόρεμα νέα συλλογή

Φροντίδα φορέματος

  • ΠΛΥΣΙΜΟ ΣΤΟ ΠΛΥΝΤΗΡΙΟ MAX. 30ºC. ΧΑΜΗΛΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΣΤΥΨΙΜΑΤΟΣ
  • ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ Η ΧΛΩΡΙΝΗ
  • ΣΙΔΕΡΩΜΑ ΣΤΟΥΣ 110 º C MAX.
  • ΜΗ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΕΙΤΕ ΣΤΕΓΝΩΤΗΡΙΟ