Κάνε δική σου την πιο θηλυκή φούστα από τα Massimo Dutti

Θα σε τρελάνει!

Αρθρογράφος: Νεφέλη Ντατσοπούλου
Νεφέλη Ντατσοπούλου
Youweekly Editor
Κάνε δική σου την πιο θηλυκή φούστα από τα Massimo Dutti

Πριν προλάβει να τελειώσει το καλοκαίρι, πρέπει να τρέξεις στα καταστήματα Massimo Dutti και να κάνεις δική σου την πιο θηλυκή φούστα σε snake print, η οποία βρίσκεται σε σούπερ έκπτωση αυτή τη στιγμή στο online store και κοντεύει να εξαντληθεί!

Αυτή την περίοδο αυτό που χρειάζεται κάθε γυναίκα είναι ένα λαμπερό σύνολο που θα προσδώσει μια ακόμη πινελιά χαράς στη διάθεση της. Η πλισέ φούστα της Massimo Dutti που βρήκαμε για εσένα είναι η πιο σικάτη επιλογή για το φετινό καλοκαίρι.

Μιας και θα επισκεφθείς τα καταστήματα Massimo Dutti, ρίξε μια ματιά και σε αυτή την πλισέ φούστα που θα σου πάρει το μυαλό!

Massimo Dutti snake print φούστα

H φούστα αυτή κοστίζει κανονικά 69,95€ ωστόσο πλέον μπορείς να την κάνεις δική σου μόνο με 24,95€! Θα τη βρεις εδώ, θα πρέπει ωστόσο να βιαστείς μιας και πρόκειται για ένα πολύ ξεχωριστό κομμάτι που θέλουν αν έχουν στη συλλογή τους όλες οι γυναίκες.

Πέρα από την θηλυκή φούστα, μπορείς να δοκιμάσεις και αυτό το φόρεμα από τα Massimo Dutti

Η νέα συλλογή των καταστημάτων Massimo Dutti κυκλοφόρησε, και με μία γρήγορη αναζήτηση που κάναμε στα καταστήματα, εντοπίσαμε το πιο θηλυκό μοβ φόρεμα το οποίο δε θα έπρεπε σε καμία περίπτωση να λείπει από τη ντουλάπα σου!

Τα νέα κομμάτια της συλλογής, είναι μικρά διαμάντια και είναι σίγουρο πως αν αποφασίσεις να τα εξερευνήσεις, θα ξετρελαθείς!

Εμείς μόλις είδαμε το συγκεκριμένο φόρεμα, τρέξαμε να το αγοράσουμε μιας και είναι ένα ρούχο που μπορεί να αναδείξει το σώμα κάθε γυναίκας. Επιπλέον μπορεί άνετα να φορεθεί στις βραδινές εμφανίσεις σου! Θα σου προτείναμε λοιπόν να ετοιμαστείς και να κάνεις κι εσύ τα ψώνια σου!

Massimo Dutti φόρεμα νέα συλλογή

Κοστίζει 99,95€ και αν θέλεις, μπορείς να το κάνεις δικό σου εδώ, πρέπει ωστόσο να βιαστείς μιας και μένουν μόνο λίγα κομμάτια.