Zara: Σε σπέσιαλ τιμή το τζιν παντελόνι που χρειάζεται κάθε γυναίκα

Θα το φοράς συνέχεια

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Zara: Σε σπέσιαλ τιμή το τζιν παντελόνι που χρειάζεται κάθε γυναίκα

Αυτό το τζιν παντελόνι που σου βρήκα από τη νέα συλλογή των Zara το χρειάζεται κάθε γυναίκα. Στο διαδικτυακό τους κατάστημα μάλιστα, βρίσκεται σε σπέσιαλ τιμή που δεν πρέπει να χάσεις.

Το τζιν είναι ένα κλασικό και διαχρονικό κομμάτι της γκαρνταρόμπας. Δεν φεύγει ποτέ από την μόδα και μπορεί να φορεθεί με πάρα πολλούς τρόπους και σχεδόν όλες τις ώρες της ημέρας.

Επίσης, δεν χρειάζεται αναγκαστικά να το φορέσεις μόνο τον χειμώνα. Καθώς το τζιν φοριέται άνετα και το καλοκαίρι με ένα ζευγάρι πέδιλα και ένα crop rop.

Μάλιστα, μπορείς όταν δημιουργήσεις το λουκ σου για μια έξοδο με τις φίλες, να ολοκληρώσεις το σύνολο σου με αυτό το απίστευτο χρυσό τσαντάκι.

Αυτό είναι το τζιν παντελόνι των Zara που χρειάζονται όλες οι γυναίκες και είναι σε σπέσιαλ τιμή

ΤΖΙΝ ZW PREMIUM THE SKINNY - Από 29,95 € μόνο με 15,99 €

Τζιν με κανονική μέση και πέντε τσέπες. Ξεβαμμένη όψη. Λεπτομέρεια σκισίματα. Κάτω μέρος με ξέφτια στο τελείωμα. Κλείσιμο μπροστά με φερμουάρ και μεταλλικό κουμπί.

Zara τζιν παντελόνι

Συγκλονιστικό το ψηλόμεσο τζιν από τα ZARA - Θυμίζει... 90's

Η νέα συλλογή στα καταστήματα Ζara έχει ήδη κυκλοφορήσει και με μία γρήγορη αναζήτηση που κάναμε, καταφέραμε να εντοπίσουμε, το πιο συγκλονιστικό ψηλόμεσο τζιν που θυμίζει ξεκάθαρα το στιλ των 90's! Καν' το δικό σου και θα μας θυμηθείς!

Εμείς μόλις το είδαμε τρέξαμε να το αγοράσουμε και θα σου προτείναμε σε κάθε περίπτωση να κάνεις κι εσύ το ίδιο μιας και πρόκειται για ένα παντελόνι που μπορεί να φορεθεί από το πρωί μέχρι και το βράδυ και να σε κάνει να ξεχωρίσεις μέσα στο πλήθος.

Μπορείς άνετα να το συνδυάσεις με τα πιο casual αλλά και με τα πιο καλά κομμάτια από την ντουλάπα σου.

Αν βέβαια θέλεις να κάνεις κανονικό πάταγο με την εμφάνισή σου, δοκίμασε να συνδυάσεις το συγκεκριμένο τζιν με αυτά τα πέδιλα από τα Zara. Δες τα εδώ!

Zara ψηλόμεσο τζιν 90's

To καλύτερο απ' όλα βέβαια είναι η τιμή του καθώς το συγκεκριμένο τζιν κοστίζει 29,95€ και μπορείς να το κάνεις δικό σου εδώ. Θα πρέπει ωστόσο να βιαστείς καθώς πρόκειται για ένα από τα πιο must κομμάτια της συλλογής και γρήγορα θα εξαντληθεί.

TAGS