Top trend στα Zara τα μαύρα πέδιλα από δέρμα

Τα φοράνε όλες οι fashion bloggers

Αρθρογράφος: Νεφέλη Ντατσοπούλου
Νεφέλη Ντατσοπούλου
Youweekly Editor
Top trend στα Zara τα μαύρα πέδιλα από δέρμα

Η νέα συλλογή των καταστημάτων Zara κρύβει μερικά πραγματικά διαμάντια και ένα από αυτά, είναι και αυτά τα μαύρα πέδιλα από δέρμα, τα οποία αποτελούν το απόλυτο top στα trends της νέας σεζόν! Όλες οι γυναίκες θέλουν να τα έχουν στη συλλογή τους.

Σε όλες τις πασαρέλες του κόσμου μπορείς να δεις τα μοντέλα να φοράνε αυτά τα πέδιλα! Τα Zara τα έφεραν για εσένα σε σούπερ τιμή και δεν πρέπει με τίποτα να τα χάσεις!

Μπορείς να τα φορέσεις από το πρωί μέχρι και το βράδυ και να εντυπωσιάσεις με την εμφάνισή σου, ενώ μιας και θα πας στα Zara, θα σου προτείναμε να ρίξεις μια ματιά και σε αυτό το τσαντάκι που είναι σαν κόσμημα!

Zara μαύρα πέδιλα

Το καλύτερο απ' όλα είναι η τιμή τους μιας και κοστίζουν 25,95€ και μπορείς να το κάνεις δικό σου εδώ. Θα σου προτείναμε ωστόσο να βιαστείς καθώς σε λίγο μόνο καιρό πρόκειται να εξαντληθούν!

Τα mules από τα Zara που θέλουν να φορέσουν όλες οι γυναίκες

Από την πρώτη κιόλας στιγμή που κυκλοφόρησαν στη συλλογή των καταστημάτων Zara, αυτά τα υπέροχα mules, έχουν γίνει ανάρπαστα μιας και θέλουν να τα φοράνε όλες οι γυναίκες! Σκεφτείτε ότι πρόκειται για το αγαπημένο παπούτσι των Kardashians!

Εμείς μόλις τα είδαμε τρέξαμε να τα αγοράσουμε και θα σου προτείναμε να κάνεις κι εσύ το ίδιο μιας και πρόκειται για ένα παπούτσι που μπορεί να σε κάνει να ξεχωρίσεις μέσα στο πλήθος.

Επιπλέον θα δώσει στιλ ακόμα και στις πιο απλές εμφανίσεις σου, ενώ θα μπορούσες να το φορέσεις και με αυτό το λευκό εφαρμοστό φόρεμα. Δες το εδώ και θα σε ξετρελάνει!

Zara διαφανή mules

To καλύτερο απ' όλα βέβαια είναι η τιμή τους καθώς τα συγκεκριμένα παπούτσια, κοστίζουν μόλις 29,95€! Μπορείς να το κάνεις δικό σου εδώ και θα σου προτείναμε να βιαστείς καθώς ξεπουλάνε!

TAGS