Έχουν πάρει «φωτιά» τα H&M με ένα τζιν ψηλόμεσο παντελόνι

Αν δεν το έχεις στην γκαρνταρόμπα σου, πρέπει να το αποκτήσεις

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Έχουν πάρει «φωτιά» τα H&M με ένα τζιν ψηλόμεσο παντελόνι

Σε πωλήσεις τα H&M έχουν πάρει «φωτιά» με ένα ψηλόμεσο τζιν παντελόνι που θα βρεις στη νέα σου συλλογή. Ταιριάζει σε όλες τις σιλουέτες και σίγουρα θα σου φανεί πολύ χρήσιμο.

Όπως έχουμε πει χιλιάδες φορές τα τζιν παντελόνια είναι ένα διαχρονικό κομμάτια και δεν θα φύγει ποτέ από τη μόδα. Για αυτό λοιπόν και όλες πρέπει να έχουν στην ντουλάπα μας σίγουρα από ένα. Ειδικά, αν αυτό είναι ότι πιο hot στη μόδα.

Το τζιν παντελόνι παντελόνι μπορεί να το συνδυάσεις με άπειρους τρόπους και να δημιουργήσεις απίστευτους συνδυασμούς. Είναι επίσης και μια λύση στο «δεν ξέρω τι να φορέσω».

Λοιπόν, το συγκεκριμένο τζιν ξεπουλάει σαν τρελό στα H&M γιατί όπως θα δείτε και εσείς, έχει λεπτομέρειες που το κάνουν απίστευτο.

Αυτό είναι το ψηλόμεσο τζιν των H&M

Slim Mom High Ankle Jeans - 29,99 €

Ωστόσο «φωτιά» έχουν πάρει και με αυτή την φούστα, η οποία δεν έχει σταματήσει να ξεπουλάει από την ημέρα που βγήκε στην αγορά.

H&M τζιν ψηλόμεσο παντελόνι

Συνδύασε το ψηλόμεσο τζιν σου με ένα από αυτά τα δυο εκπληκτικά λευκά τοπάκια

Από την πρώτη κιόλας στιγμή που κυκλοφόρησαν αυτά τα δύο λευκά τοπάκια στην νέα συλλογή των H&M, κάνουν απόλυτη θραύση και όχι άδικα αφού αποτελούν ρούχα που μπορούν να φορεθούν σε κάθε περίπτωση μέσα στο καλοκαίρι και να σε κάνουν να εντυπωσιάσεις.

Το καλοκαίρι είναι εδώ και ήδη το Η&Μ έχει για εσένα τις πιο όμορφες προτάσεις για να τραβήξεις τα βλέμματα πάνω σου για μία ακόμα χρονιά.

Συνδύασε τα δύο αυτά τοπάκια με το πιο must ψηλόμεσο τζιν από τα H&M. Θα το βρεις εδώ.

Εμείς μόλις τα είδαμε τρέξαμε να τα αγοράσουμε και θα σου προτείναμε να κάνεις κι εσύ το ίδιο μιας και είναι δύο τοπάκια που θα σε βολέψουν τόσο στις διακοπές σου όσο και στις μετακινήσεις σου μέσα στην πόλη. Ταυτόχρονα, είναι πολύ στιλάτα και μπορούν να συνδυαστούν σχεδόν με όλα τα ρούχα σου.

H&M λευκό τοπάκιH&M λευκή μπλούζα

Κοστίζουν 24,99€ και 14,99€ και μπορείς να τα κάνεις δικά σου εδώ και εδώ.

TAGS