Stradivarius: Σε εκπληκτική τιμή το μπλουζάκι που έχουν αγαπήσει όλες οι γυναίκες

Κοστίζει κάτω από 7 ευρώ

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Stradivarius: Σε εκπληκτική τιμή το μπλουζάκι που έχουν αγαπήσει όλες οι γυναίκες

Μια μπλούζα που έχουν αγαπήσει όλες οι γυναίκες στα Stradivarius βρίσκεται σε εκπληκτική τιμή. Οι εκπτώσεις έχουν ξεκινήσει και σε συμβουλεύω να μην τις χάσεις. Ειδικά αν πρόκειται για ρούχα κάτω των 10 €.

Πρόκειται για μια ασύμμετρη μπλούζα η οποία φορέθηκε πολύ φέτος το καλοκαίρι, ενώ βγαίνει και σε μακρυμάνικη η οποία κάνε πανικό το χειμώνα, ακόμη και στις νυχτερινές εξόδους για ποτό.

Η συγκεκριμένη λοιπόν που σου βρήκα στα Stradivarius, ξεπουλάει σαν την τρελή, καθώς η τιμή της έχει πέσει κάτω από τα 10 €. Και πιο συγκεκριμένα, κοστίζει ακριβώς 6,99 €.

Βγαίνει μάλιστα σε τέσσερα διαφορετικά χρώματα. Σε μαύρο, καραμελέ, λευκό και πέτρα. Βέβαια, ξεπουλάει σαν τρελή και αυτή τη μαγευτική φούστα.

Αυτό είναι το μπλουζάκι των Stradivarius που έχουν αγαπήσει όλες οι γυναίκες

Ασύμμετρο τοπ με κοψίματα - Μόνο με 6,99 € από 9,99 €

Stradivarius ασύμμετρη μπλούζα

Συνδύασε το μπλουζάκι σου με αυτό το τέλειο και σε έκπτωση παντελόνι των Stradivarius

Οι εκπτώσεις συνεχίζονται στα Stradivarius, και αυτή τη στιγμή μπορείς να βρεις υπερπροσφορά! Συγκεκριμένα, το πιο πολυσυζητημένο ψηλόμεσο τζιν παντελόνι της φετινής κολεξιόν, βρίσκεται -30% από την αρχική τιμή του.

Εμείς μόλις το είδαμε τρέξαμε να το αγοράσουμε και θα σου προτείναμε να κάνεις κι εσύ το ίδιο μιας και είναι ένα ρούχο ιδανικό για το καλοκαίρι το οποίο μπορεί να φορεθεί από το πρωί μέχρι και το βράδυ και να κάνεις τη διαφορά με την εμφανισή σου.

Μπορείς να συνδυάσεις το συγκεκριμένο παντελόνι, με αυτή την υπέροχη τσάντα από τα Stradivarius που κρατάνε όλες οι influencers. Δες την εδώ και θα σε τρελάνει!

Stradivarius εκπτώσεις

Το καλύτερο απ' όλα είναι βέβαια η τιμή του καθώς μπορείς να την κάνεις δική σου μόνο με 20,99€. Θα τη βρεις εδώ, πρέπει ωστόσο να βιαστείς μιας και μένουν μόνο λίγα κομμάτια.