«Διαμάντι» η ψηλόμεση φούστα από τα Zara - Τη θέλουν όλες οι γυναίκες

Πρέπει οπωσδήποτε να την κάνεις δική σου!

Αρθρογράφος: Νεφέλη Ντατσοπούλου
Νεφέλη Ντατσοπούλου
Youweekly Editor
«Διαμάντι» η ψηλόμεση φούστα από τα Zara - Τη θέλουν όλες οι γυναίκες

Αυτή η υπέροχη ψηλόμεση φούστα που βρήκαμε για εσένα μετά από μία γρήγορη αναζήτηση που κάναμε στα καταστήματα Zara, είναι ένα αληθινό "διαμάντι" και δε θα πρέπει με τίποτα να λείπει από τη συλλογή σου καθώς είναι ένα ρούχο που θέλουν όλες οι γυναίκες.

Εμείς μόλις την είδαμε τρέξαμε να την αγοράσουμε και θα σου προτείναμε να κάνεις κι εσύ το ίδιο μιας και πρόκειται για ένα πολύ ιδιαίτερο κομμάτι το οποίο θα σε κάνει να ξεχωρίσεις μέσα στο πλήθος με την εμφάνισή σου και να τραβήξεις πάνω σου όλα τα βλέμματα.

Μπορείς να την συνδυάσεις και με αυτά τα υπέροχα πέδιλα από τα Zara. Δες τα εδώ και θα σου πάρουν το μυαλό!

Zara σατέν φούστα

Μόλις πριν από μερικές μέρες κυκλοφόρησε στη νέα συλλογή και κοστίζει 39,95€! Μπορείς να την κάνεις δική σου εδώ, θα πρέπει ωστόσο να βιαστείς καθώς πολύ σύντομα πρόκειται να εξαντληθεί!

Μαζί με αυτή την ψηλόμεση φούστα, κράτα και αυτή τη χρυσή τσάντα από τα Zara

Με μία αναζήτηση που κάναμε στα καταστήματα ΖARA, εντοπίσαμε αυτή την υπέροχη χρυσή τσάντα, η οποία αποτελεί κανονικό «κόσμημα» για την εμφάνισή σου! Αν θέλεις να την κάνεις δική σου θα πρέπει να βιαστείς καθώς σε λίγο πρόκειται να εξαντληθεί.

Η συγκεκριμένη τσάντα είναι ιδανική για τις βραδινές σου εμφανίσεις και θα σε βοηθήσει να ξεχωρίσεις μέσα στο πλήθος.

Φρενίτιδα έχει προκαλέσει και αυτό το "στραβό" φόρεμα από τα ZARA. Μιας και θα βρεθείς στα καταστήματα, ρίξτου μια ματιά και κάνε τα ψώνια σου. Δες το εδώ και θα πάθεις πλάκα!

χρυσή τσάντα Zara

Το καλύτερο απ' όλα βέβαια είναι η τιμή της, καθώς κοστίζει μόλις 19,99€! Μπορείς να την κάνεις δική σου εδώ, θα πρέπει ωστόσο να βιαστείς γιατί σε λίγο καιρό δεν θα υπάρχουν κομμάτια στο στοκ.

TAGS