Αυτό το ψηλόμεσο τζιν από τα Bershka δεν γίνεται να λείπει από την ντουλάπα σου

Μοναδικό κομμάτι!

Αρθρογράφος: Νεφέλη Ντατσοπούλου
Νεφέλη Ντατσοπούλου
Youweekly Editor
Αυτό το ψηλόμεσο τζιν από τα Bershka δεν γίνεται να λείπει από την ντουλάπα σου

Η νέα συλλογή των καταστημάτων Bershka μόλις κυκλοφόρησε και εμείς θα σου προτείναμε σε κάθε περίπτωση να κάνεις δικό σου αυτό το υπέροχο μαύρο ψηλόμεσο τζιν το οποίο δε θα έπρεπε σε καμία περίπτωση να λείπει από την ντουλάπα σου.

Εμείς μόλις το είδαμε τρέξαμε να το αγοράσουμε και θα σου προτείναμε να κάνεις κι εσύ το ίδιο μιας και πρόκειται για ένα κομμάτι που θα σε βολέψει σε όλες σου τις εμφανίσεις.

Μπορείς να το φορέσεις από το πρωί μέχρι και το βράδυ και να το συνδυάσεις με πολλά από τα ρούχα σου. Μάλιστα θα μπορούσες να το βάλεις και με αυτά τα υπέροχα mules που βρήκαμε.

Bershka ψηλόμεσο τζιν

Το συγκεκριμένο τζιν βγαίνει σε τρεις αποχρώσεις και κοστίζει μόλις 25,99€. Μπορείς να το κάνεις δικό σου εδώ, ωστόσο θα σου προτείναμε να βιαστείς καθώς σε λίγο καιρό πρόκειται να εξαντληθεί.

Στη νέα συλλογή των Bershka το πιο αγαπημένο jogger παντελόνι

Η νέα συλλογή των καταστημάτων Bershka, κυκλοφόρησε πριν από μερικές μέρες και εντοπίσαμε για εσένα το πιο αγαπημένο jogger παντελόνι που πολύ γρήγορα θα γίνει το κομμάτι που δε θα θες να βγάλεις από πάνω σου φέτος το χειμώνα.

Τα Bershka για ακόμα μία φορά έχουν τον τρόπο για να μην απογοητεύσουν καμία γυναίκα. Μπορεί μερικά κομμάτια τους να είναι λίγο πιο τολμηρά, και κάποια άλλα λίγο πιο απλά, ωστόσο το ρούχο αυτό που εντοπίσαμε, είναι το απόλυτο καθημερινό όνειρο κάθε καταναλώτριας.

Μιας και θα επισκεφθείς τα Bershka, ρίξε μια ματιά και σε αυτό το τοπάκι που βρήκαμε για εσένα και είναι σίγουρο πως θα σου πάρει το μυαλό.

Bershka jogger παντελόνι

Εμείς μόλις το είδαμε, τρέξαμε να το αγοράσουμε και όχι άδικα, αφού είναι ένα ρούχο που μπορεί να φορεθεί από το πρωί μέχρι το βράδυ. Θα σου προτείναμε λοιπόν να κάνεις κι εσύ το ίδιο και είναι σίγουρο πως θα μας θυμηθείς!

Το συγκεκριμένο παντελόνι βγαίνει σε δύο χρώματα και το καλύτερο απ' όλα είναι χωρίς αμφιβολία η τιμή του. Κοστίζει μόλις 19,99€ και μπορείς αν θέλεις, να το κάνεις δικό σου εδώ.

TAGS