Σε σούπερ προσφορά στα Bershka τα πιο στιλάτα mules

Τρέξε να τα κάνεις δικά σου!

Αρθρογράφος: Νεφέλη Ντατσοπούλου
Νεφέλη Ντατσοπούλου
Youweekly Editor
Σε σούπερ προσφορά στα Bershka τα πιο στιλάτα mules

Το καλοκαίρι φτάνει σιγά σιγά στο τέλος του και στα Bershka θα βρεις σε σούπερ προσφορά τα πιο στιλάτα mules, τα οποία δε θα πρέπει σε καμία περίπτωση να λείπουν από την συλλογή σου φέτος! Τρέξε λοιπόν να τα κάνεις δικά σου και ετοιμάσου να εντυπωσιάσεις!

Εμείς μόλις τα είδαμε τρέξαμε να τα αγοράσουμε και θα σου προτείναμε σε κάθε περίπτωση να κάνεις κι εσύ το ίδιο μιας και πρόκειται για ένα ζευγάρι παπούτσια που μπορεί να σε βγάλει από τη δύσκολη θέση και να σου δώσει ένα στιλ πολύ ιδιαίτερο!

Δοκίμασε να συνδυάσεις αυτά τα υπέροχα mules με το πιο ιδιαίτερο τσαντάκι από τα Bershka. Δες το εδώ και θα σου πάρει το μυαλό!

Bershka γαλάζια mules εκπτώσεις

Το καλύτερο απ' όλα βέβαια είναι η τιμή τους καθώς μπορείς να τα κάνεις δικά σου μόνο με 20,99€! Θα τα βρεις εδώ, θα πρέπει ωστόσο να βιαστείς καθώς πρόκειται πολύ σύντομα να εξαντληθούν.

Πέρα από τα mules πρέπει να τσεκάρεις και τα μποτάκια από τα Bershka με αέρα από τα 80's

Αυτά τα υπέροχα λευκά μποτάκια που κυκλοφόρησαν στη νέα συλλογή των καταστημάτων Bershka, έχουν απόλυτο αέρα από τα 80's και είναι χωρίς αμφιβολία το παπούτσι που δεν πρέπει σε καμία περίπτωση να λείπει από τη συλλογή σου φέτος.

Εμείς μόλις τα είδαμε τρέξαμε να τα αγοράσουμε και θα σου προτείναμε να κάνεις κι εσύ το ίδιο μιας και τα συγκεκριμένα μποτάκια, αποτελούν το απόλυτο trend της φετινής σεζόν.

Επιπλέον, μπορούν να συνδυαστούν με τα περισσότερα ρούχα σου και να σου δώσουν ένα στιλ στις εμφανίσεις σου από το πρωί μέχρι και το βράδυ! Μπορείς ακόμα να τα φορέσεις και αυτό το μαύρο παντελόνι από τα Bershka που το θέλουν όλες οι γυναίκες!

Bershka λευκά μποτάκια

Τα υπέροχα αυτά μποτάκια κοστίζουν 44,99€ και μπορείς να τα κάνεις δικά σου εδώ. Θα πρέπει ωστόσο να βιαστείς γιατί γρήγορα πρόκειται να εξαντληθούν!

TAGS