Έργο τέχνης η οβάλ τσάντα από τα Zara - Ξεπουλάει μανιωδώς

Κάνε την δική σου και θα σε κάνει να ξεχωρίσεις

Αρθρογράφος: Νεφέλη Ντατσοπούλου
Νεφέλη Ντατσοπούλου
Youweekly Editor
Έργο τέχνης η οβάλ τσάντα από τα Zara - Ξεπουλάει μανιωδώς

Η νέα συλλογή των καταστημάτων Zara κυκλοφόρησε και αυτή η υπέροχη οβάλ τσάντα που βρήκαμε για εσένα, είναι ένα κανονικό έργο τέχνης το οποίο θα συμπληρώσει με υπέροχο τρόπο την εμφάνισή σου. Από τη στιγμή που κυκλοφόρησε, ξεπουλάει... μανιωδώς.

Εμείς μόλις την είδαμε, τρέξαμε να την αγοράσουμε και θα σου προτείναμε να κάνεις κι εσύ το ίδιο μιας και πρόκειται για ένα αξεσουάρ το οποίο θα δώσει στιλ και φινέτσα στις βραδινές εμφανίσεις σου.

Επιπλέον, τόσο το σχέδιό της όσο και το χρώμα της, μπορεί να συνδυαστεί με τα περισσότερα ρούχα σου. Θα πρέπει ωστόσο να προσέξεις τα υπόλοιπα αξεσουάρ σου και να μην κάνεις υπερβολές με την εμφάνισή σου μιας και η τσάντα από μόνη της είναι ένα πολύ ιδιαίτερο κομμάτι το οποίο θα κλέψει τις εντυπώσεις από το υπόλοιπο look σου.

Φόρεσε τη κυρίως με μονόχρωμα ρούχα για μία μίνιμαλ και συγχρόνως εντυπωσιακή εμφάνιση και θα μας θυμηθείς! Θα μαγνητίσεις με τη μία όλα τα βλέμματα και όλοι θα σε ρωτάνε από πού την πήρες!

Μιας και θα επισκεφθείς βέβαια τα καταστήματα Zara, αξίζει να δοκιμάσεις και αυτή τη δερμάτινη φούστα που εντοπίσαμε για εσένα. Δες την εδώ και είναι σίγουρο πως θα σου πάρει το μυαλό!

Αυτή είναι η οβάλ τσάντα από τα Zara που είναι σαν έργο τέχνης και ξεπουλάει μανιωδώς

Τσάντα σε σχήμα box και μαύρο χρώμα. Οβάλ με μεταλλιζέ περίγραμμα. Λουρί ώμου με αλυσίδα για πέρασμα χιαστί. Εσωτερική επένδυση. Μαγνητικό κούμπωμα με κυκλική λεπτομέρεια και γεωμετρικά σχέδια.

Ύψος x Πλάτος x Βάθος: 11,5 cm x 22,5 x 8 cm

τσάντα νέα συλλογή Zara

Το καλύτερο απ' όλα βέβαια είναι η τιμή του καθώς η συγκεκριμένη τσάντα κοστίζει μόλις 35,99€! Μπορείς να την κάνεις δική σου εδώ, θα πρέπει ωστόσο να βιαστείς καθώς αποτελεί ένα κομμάτι που αγαπάνε οι γυναίκες και σε λίγο καιρό πρόκειται να εξαντληθεί.

TAGS