Η μαύρη δερμάτινη φούστα από τα Bershka που θα σε βγάλει ασπροπρόσωπη τον χειμώνα μόνο με 19.99 €!

Με πιέτες που θα δώσουν αέρα στο στυλ σου!

Η μαύρη δερμάτινη φούστα από τα Bershka που θα σε βγάλει ασπροπρόσωπη τον χειμώνα μόνο με 19.99 €!

Ο χειμώνας πλησιάζει και σίγουρα ψάχνεις να βρεις ένα ρούχο που θα σε βολέψει σε όλες σου τις εξόδους. Εμείς σου βρήκαμε την πιο οικονομική φούστα αυτού του χειμώνα που θα ταιριάζει με όλες σου τις εμφανίσεις και δεν θα σε δυσκολεύει στο να την ταιριάξεις με τα υπόλοιπα κομμάτια της ντουλάπας σου ! Μόνο με 19,99 ευρώ, τα Βershka με την νέα τους κολεξιόν θα σε κάνουν να δείχνεις στυλάτη από το πρωί με πουλόβερ και sneakers μέχρι το βράδυ με crop top και μποτάκια|!

Φούστα με όψη δέρματος και φαρδιές πιέτες που ταιριάζει σε πρωινές και βραδινές εμφανίσεις από τα bershka μόνο με 19,99 ευρώ!

Η μαύρη δερμάτινη των Bershka φούστα που θα λατρέψεις!

Σίγουρα είναι ένα κομμάτι που δεν πρέπει να λείπει από την ντουλάπα σου. Οι τελευταίες τάσεις θέλουν την γυναίκα δυναμική με αυστηρές και κομψές γραμμές αυτόν τον χειμώνα και τα bershka ήρθαν να ανανεώσουν την ντουλάπα σου! Το bershka έχει φροντίσει για εσένα και έχει φέρει τα πιο srtylish κομμάτια σε πολύ χαμηλές τιμές, κάτι που θα κάνει πολλές γυναίκες αυτόν τον χειμώνα να δείχνουν καλοντυμένες! Σου προτείνουμε να τρέξεις πρώτη να την αγοράσεις!

Τη φούστα μπορείς να την βρεις εδώ.

Το τσαντάκι που θα απογειώσει το στυλ σου από τα bershka και μπορείς να τη συνδιάσεις με την φούστα!

Μαζί με την φούστα τι καλύτερο για τις εμφανίσεις σου ένα τσαντάκι minimal με απλή γραμμή και μαύρο δερμάτινο ύφασμα τσαντάκι;

Σου βρήκαμε την τσάντα που θα απογειώσει το στυλ σου και θα αναβαθμίσει το look σου.

Το μαύρο δερμάτινο τσαντάκι των Bershka που θα απογειώσει την εμφάνιση σου!

Μόνο με 15,99 ευρώ ένα μοντέρνο τσαντάκι μπορεί να απογειώσει κάθε σου εμφάνιση. Μπορείς να το φορέσεις από το πρωί μέχρι το βράδυ με casual αλλά και πιο καλό ντύσιμο! Χωράει όλα τα απαραίτητα και είναι μικρό και διακριτικό. Θα το βρεις και αυτό στα bershka μαζί με την φούστα που σου προτείναμε!

Την τσάντα που σου βρήκαμε μπορείς να την βρεις εδώ!

Σου προτείνουμε επίσης και σε αυτό το φόρεμα που κάνει χαμό στα Bershka φέτος!



TAGS